Gå til innhold

bruke farlige kjemikaler under gravidet


Gjest jian lak

Anbefalte innlegg

Gjest jian lak

hei jeg er 30år gamel og jobber på lab, jeg er ny gravid og har slutte å jobbe med de stoffene som jeg brukt før, men til den dagen jeg vist at jeg er gravid jeg var fortsatt i bruk til den stoffen som kan forårsake kreft som er HEXACHLOROBENZENE/ du kan finne databladen i linken http://www.sigmaaldrich.com/catalog/Lookup.do?N5=All&N3=mode+matchpartialmax&N4=118-74-1&D7=0&D10=118-74-1&N1=S_ID&ST=RS&N25=0&F=PR#test vi brukker den som er (171050) 99%. jeg vit vet babyen, er det noe sansynlighet at jeg få syk barn eller det påvirke på barnes bioakkumulasjonen? det er veldig viktig for meg å vet fortes mulig fordig, det er mulig at jeg ta abort babyen i den tilfeldige. kan du anbefale noe til meg som jeg kan kontakte her i Oslo /Akerhus som kan hjelpe meg med det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Jeg forstår at du er bekymret, men Hexaclorobenzen er en miljøgift som det finnes mye av i naturen (som skadedyrsbekjempelse). Hvor farlig det er for fosteret, vet jeg ikke presist, men foreslår at du kontakter Folkehelseinstituttet i Oslo, telefon 21077000 og ber om miljøavdelingen. Jeg håper de kan gi deg et beroligende svar så du kan fortsette svangerskapet, vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...