Gjest togli Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Vi kommer rett fra hyttetur på fjellet og har fått overdose av feit og usunn mat, så nå må vi lage sunn (og kjapp) middag for å komme i vater igjen Går det an å hive frosne grønnsaker og frosne kyllingfileter (evt tine filetene først) i ildfast form og sette rett i ovnen? Kyllingen bruker jo ganske mye lengre tid enn grønnsakene på å bli gjennomstekt... Blir dette for tørt og kjedelig? Evt andre kjappe forslag? 0 Siter
Gjest Snill & god Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Joa, det går bra det. Grønnsaker holder ut en stund! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Joa, det går bra det. Grønnsaker holder ut en stund! Ok, takk 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Jeg ville tint kyllingen forsiktig i microen først og deretter stekt den i panna så den får stekeskorpe før du legger den i stekeovnen. Frosne grønnsaker blir ikke like gode som friske når de ovnsbakes etter min smak, men det lar seg gjøre. De kan også kokes i microen, det gjør jeg rett som det er. I den ovnen jeg har nå så hiver jeg grønnsakene i en skål, har vann til det nesten dekker og lar dem stå i ca. 4 min. Enkelt og greit. ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Jeg ville tint kyllingen forsiktig i microen først og deretter stekt den i panna så den får stekeskorpe før du legger den i stekeovnen. Frosne grønnsaker blir ikke like gode som friske når de ovnsbakes etter min smak, men det lar seg gjøre. De kan også kokes i microen, det gjør jeg rett som det er. I den ovnen jeg har nå så hiver jeg grønnsakene i en skål, har vann til det nesten dekker og lar dem stå i ca. 4 min. Enkelt og greit. ) Takk for tips Vi har allerede fortært middagen og den ble god Hadde masse pepper og basilikum på toppen av halvtinte kylleingfileter, så de ble sprø og gode Hadde også kesam på toppen. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. mars 2010 Skrevet 14. mars 2010 Takk for tips Vi har allerede fortært middagen og den ble god Hadde masse pepper og basilikum på toppen av halvtinte kylleingfileter, så de ble sprø og gode Hadde også kesam på toppen. Nam nam! ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.