Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har vært på kinarestaurant i dag, og der var det buffetservering. Spurte på forhånd kelneren hva det var som sto på bordet, og han ramset opp en hel del - inkludert STEKTE NYRER!

Er glad for at han sa i fra, men for dere som lurer på hvordan stekte nyrer ser ut på fatet, så er det som grå nudler. Jeg tror faktisk jeg har spist det før uten å vite hva det var, men har aldri syntes at smaken har vært noe særlig. Kommer aldri til å smake det igjen, for å si det sånn, nå som jeg vet hva det faktisk er for noe!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/344624-kinarestaurant-matrett/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Nei - hun sier jo at nyrene ligner på nudler, men jeg tipper hun mener at nyrene ligner på bønner - eller kidney-bønner! :o)

Nope... det var på Kina Garden, rett bak To Rom. Der serverer de stekte nyrer.... det var ikke mye bønner oppi der, nei! Sikkert ei guffe som de har blandet inn i nudlene, derav gråfargen. Isj...

Neida, hun snakker om uttale, ikke utseende ;-)

Jeg fikk understreket av to stykker at det var stekte NYRER, ikke nudler. Kanskje de tror det heter nyrer, disse nudlene? Stekte nudler har jeg jo spist før, men ikke nyrer. Jeg får sjekke neste gang jeg drar dit, dersom det blir noen neste gang :)

*Fortsatt litt uvel ved tanken på stekte nyrer*.

Annonse

Hva i alle dager er galt med nyrer. Nyrer og hjerte smaker da til og med godt, i motsetning til lunger og spesielt lever, som jeg ikke er helt overbegeistret for (men som jo mange andre liker)

Det er et slikt fremmedlegeme som ikke hører hjemme i min munn... fordi jeg foretrekker å vite hva jeg putter i munnen. Liker ikke oksekjøtt heller jeg da, og da kan disse nyrene gis til noen andre enn meg :)

Gjest verinoca

Det er et slikt fremmedlegeme som ikke hører hjemme i min munn... fordi jeg foretrekker å vite hva jeg putter i munnen. Liker ikke oksekjøtt heller jeg da, og da kan disse nyrene gis til noen andre enn meg :)

Det byr meg imot å spise innvoller, da særlig utskillingsorganer som lever og nyre...... ;-P

Det byr meg imot å spise innvoller, da særlig utskillingsorganer som lever og nyre...... ;-P

I like måte, selv om jeg alltid har syntes at lever med brun saus og MYE tyttebær er godt dersom det blir laget ordentlig. Jeg har aldri laget det selv, og kommer nok heller aldri til å gjøre det.

Sikker på at det ikke har skjedd en misforståelse? Ble disse grå nudlene navngitt som nyrer nøyaktig, eller resonnerte du deg fram til at det måtte være nyrer etter å ha fått hørt at det fantes på buffeten? Grå nudler...da tenker jeg glassnudler eller noe lignende:)

http://tinyurl.com/yzyu3sq (div. bilder av spiselige nyrer)

Sikker på at det ikke har skjedd en misforståelse? Ble disse grå nudlene navngitt som nyrer nøyaktig, eller resonnerte du deg fram til at det måtte være nyrer etter å ha fått hørt at det fantes på buffeten? Grå nudler...da tenker jeg glassnudler eller noe lignende:)

http://tinyurl.com/yzyu3sq (div. bilder av spiselige nyrer)

Han gjentok tre ganger at det var stekte nyrer, og jeg ba han vise meg hvor det sto hen på den lille buffeten. Det var kanskje seks retter der, og han pekte rett ned i skåla med grå nudler/nyrer whatever :)

Jeg tror det er fornuftig da å ikke skrive hva alt er. Så kan folk være mere åpne og oppdage at de kanskje liker ting de i utangspunktet synes at ikke høres godt ut.

Husker for mange år siden en som spiste løkringer. Kjempegode sa han. Helt til han fikk vite at det var blekksprut. Det blir bare for dumt!

Gjest Shira :o)

Jeg tror det er fornuftig da å ikke skrive hva alt er. Så kan folk være mere åpne og oppdage at de kanskje liker ting de i utangspunktet synes at ikke høres godt ut.

Husker for mange år siden en som spiste løkringer. Kjempegode sa han. Helt til han fikk vite at det var blekksprut. Det blir bare for dumt!

"Husker for mange år siden en som spiste løkringer. Kjempegode sa han. Helt til han fikk vite at det var blekksprut. Det blir bare for dumt!"

Jeg vet også om flere som synes det var så godt! Helt til de fikk vite at det ikke var løk inni, og da var det ikke godt lengre. Smaken har jo ikke endret seg akkurat på selve ringene ;o)

Jeg for min del er glad i både løkringer og calamari, nammenam!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...