Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 3 eggehviter + 150 g sukker + 150 mandler. Oppskriften sier 40 min på 170 C. Men er det rett? Hvor lenge ville du stekt en slik bunn (22 cm)? 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 12-14 minutt... Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Google litt på "mandelbunn" og så vil du få opp noen alternativer, som du kanskje kan gjøre bruk av. 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Google litt på "mandelbunn" og så vil du få opp noen alternativer, som du kanskje kan gjøre bruk av. Det var det jeg gjorde- og fikk steketid fra 20-45 minutt... 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Det var det jeg gjorde- og fikk steketid fra 20-45 minutt... Ja, og det var forskjellig mengde på ingrediensene og forskjellige grader på ovnen. Så det var ikke helt til å bli klok på. 0 Siter
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? Det har jeg aldri prøvd. Men selv syns jeg det er mye bedre med mandelbunn som er litt myk og seig, heller enn at den blir tørr og hard. Når jeg lager suksessterte så er 12-14 min fast steiketid. 0 Siter
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? Rettelse: 12-20 minutt på 180 grader. Jeg pleier å lage to små bunner av 200g mandler+1ss hvetemel, 5 eggehviter og 150 g melis. Bunnene steikes samtidig på oppgitt tid og temperatur, og da blir de myke, gode og gjennomstekt. Tipper jeg har dem der inne 16 min, for å komme midt mellom minimum og maksimum 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Det høres riktig ut, en slik bunn skal være litt seig i midten. ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 12-14 minutt... 12-14 min?! Da er den nok for rå inni. Jeg steker noen helt tynne nøttebunner i 13 min, men da er det 1/3 av den mengden der pr. bunn. 0 Siter
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 12-14 min?! Da er den nok for rå inni. Jeg steker noen helt tynne nøttebunner i 13 min, men da er det 1/3 av den mengden der pr. bunn. Jeg retta det til 12-20 min, og den er ikke rå inni. Myk, men stekt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.