Gå til innhold

Vaginalinfeksjon - jordmor/andre


Gjest Linsey

Anbefalte innlegg

Har fått påvist vaginalinfeksjon etter en bakterieprøve hos legen og han har skrevet ut resept på Dalacin. Har ikke merket noe symptomer på infeksjonen, og det var bare tilfeldig at han tok denne prøven. Dvs at jeg kan ha hatt det ganske lenge, er nå i uke 29. Siden jeg bare fikk et brev fra legen, lurer jeg på om dette kan ha vært farlig for fosteret, hva kan skje når en har vaginalinfeksjon. På vedlegget til medisinen står det bare begrenset erfaring ved bruk under graviditet..i tillegg skal kremen settes langt

inn med applikator i vagina, er dette så bra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jordmor Åsa Prebensen

Det stemmer at det er begrenset erfaring ved bruk av gravide med Dalacin. Det står dog også i svenska Fass;Dyreksperimentella data talar ikke for öked risikoe for fosterskade. Jeg synes at du skal ringe din lege for en ny bedömming för du tar kremen. Jeg kan dessværre ikke si deg om du skal begynne med den. Aplikator i vagina skal en også være forsiktig med. Lykke til!

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...