Gjest ingen husmor, gitt Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Skal lage fromasj i stetteglass til et barneselskap. Har kjøpt inn gelepakker, sånne vanlige med pulver med smak, og fløte. Men: Hvordan er blandingsforholdet her da? Hvor mange pakker gele på feks 3 dl fløte... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Liker unger fromasj? Jeg hadde heller lagd bare gele i glass. ) Men søk på fromasj på google så finner du sikkert en oppskrift på fromasj med blandingsforhold. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ingen husmor, gitt Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Liker unger fromasj? Jeg hadde heller lagd bare gele i glass. ) Men søk på fromasj på google så finner du sikkert en oppskrift på fromasj med blandingsforhold. ) Har googlet masse jeg,.... finner mange oppskrifter, men ikke med sånn gele. Har lyst til å lage fromasj fordi alle andre serverer gele 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Har ingen anelse, men tror det står oppskrift på fromasj i heimkunnskapsboka fra 8.klasse... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nerda Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Har googlet masse jeg,.... finner mange oppskrifter, men ikke med sånn gele. Har lyst til å lage fromasj fordi alle andre serverer gele Jeg er en diger tulling når det kommer til baking, men jeg har laget ostekake hvor jeg har brukt gele i stedet for gelatin. Stivnet som bare det :-) Bare å løse opp gelepulveret i vann som det står i pakka, også blande godt inn i kremen når det har kjølt seg. Så er det bare å vente til det hele stivner. Nå hadde jo jeg riktignok ost oppi den "suppa," men jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle virke. -men dette er ikke idiotsikkert fordi det er jeg som sier det. Test det ut før du lager det til selskapet :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Kanskje noe sånt (har ikke prøvd)?: http://www.mineoppskrifter.no/sitronfromasj/ 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ingen husmor, gitt Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Kanskje noe sånt (har ikke prøvd)?: http://www.mineoppskrifter.no/sitronfromasj/ Nei...jeg har ikke geleplater, jeg har ferdig gelepulver. Men ellers takk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fromasj Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=200253 Det står en "oppskrift" litt nedover i tråden 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fromasj Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Evt øverst her: http://www.pratekompaniet.net/forum/showthread.php?t=10001 Altså. Et søk i google på fromasj med gele gir deg svaret du trenger. Jeg aner ikke hva du søkte på når du sier du har søkt og søkt men ikke finner, men.... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ino1365381263 Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Ingredienser 1pk. bringebærgele 3 dl. kremfløte Fremgangsmåte Lag gelen som anvist på pakken, sett den kjølig og la den stivne litt. Ikke la den bli helt stiv, da blir det klumper i fromasjen. Pisk krem av kremfløten Pisk opp geleen til den blir rosa Bland sammen krem og gele, og sett kaldt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Noraførr Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Bruk like mange pakker av hver sort. F.eks. 3 pk gelé + 3 pk. fløte (som piskes til krem først). La gjerne gelén begynne å stivne litt før du blander det sammen, ellers kan du risikere at gelén synker gjennom kremen og legger seg på bunnen. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brilleslangen Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Har googlet masse jeg,.... finner mange oppskrifter, men ikke med sånn gele. Har lyst til å lage fromasj fordi alle andre serverer gele da kan du også prøve en annen variant hvis de liker yoghurt... yoghurtgele... kjempegodt... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisabeth Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 da kan du også prøve en annen variant hvis de liker yoghurt... yoghurtgele... kjempegodt... Youghurtvarianten falt ikke i smak hos oss. Fromasj av gele/krem derimot, mmmmm. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Ingredienser 1pk. bringebærgele 3 dl. kremfløte Fremgangsmåte Lag gelen som anvist på pakken, sett den kjølig og la den stivne litt. Ikke la den bli helt stiv, da blir det klumper i fromasjen. Pisk krem av kremfløten Pisk opp geleen til den blir rosa Bland sammen krem og gele, og sett kaldt. Nå fikk jeg lyst på fromasj... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest desserteksperten Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Jeg lager ofte slik "juksefromage" men blander 2 pk gele med 1 pk fløte. Synes den blir vel kremete ellers, Veldig godt med hakket kokesjokolade oppi, og mandler for de som liker det... nammm! DEt gjør ingenting om geleen stivner helt før man blander med mixer, gir bare en annen struktur...dobbelnamm! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Ingredienser 1pk. bringebærgele 3 dl. kremfløte Fremgangsmåte Lag gelen som anvist på pakken, sett den kjølig og la den stivne litt. Ikke la den bli helt stiv, da blir det klumper i fromasjen. Pisk krem av kremfløten Pisk opp geleen til den blir rosa Bland sammen krem og gele, og sett kaldt. Man lager den som på pakken altså? Jeg har nettopp rørt ut geleen, og så leste jeg plutselig et annet sted på nett at man bare skal bruke halve vannmengden? Men da håper jeg at jeg har gjort det riktig. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.