Gå til innhold

Kaviar i romtemperatur


Gjest kalle anka

Anbefalte innlegg

Gjest kalle anka

Jeg ser på kaviartuben at den helst skal oppbevares kjølig, men at den kan være i romtemperatur i korte perioder. Hva menes med korte perioder? Tenker man da tiden den ligger på bordet mens man spiser eller tenker man timer f.eks.?

Noen med erfaring?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Bob Saget

En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap.

Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kalle anka

En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap.

Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge.

Godt tips! Takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...