Gå til innhold

Kaviar i romtemperatur


Anbefalte innlegg

Gjest kalle anka
Skrevet

Jeg ser på kaviartuben at den helst skal oppbevares kjølig, men at den kan være i romtemperatur i korte perioder. Hva menes med korte perioder? Tenker man da tiden den ligger på bordet mens man spiser eller tenker man timer f.eks.?

Noen med erfaring?

Gjest Bob Saget
Skrevet

En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap.

Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge.

Gjest kalle anka
Skrevet

den kan ligge lenge i romtemperatur. Dritlenge.

Ok, takk! :)

Gjest kalle anka
Skrevet

En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap.

Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge.

Godt tips! Takk! :)

Gjest Vizzvazz
Skrevet

De mener det sikkert sånn at den er grei å ha med seg på jobb/skole eller dagstur uten å tenke på kjøling.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...