Gjest kalle anka Skrevet 18. desember 2010 Del Skrevet 18. desember 2010 Jeg ser på kaviartuben at den helst skal oppbevares kjølig, men at den kan være i romtemperatur i korte perioder. Hva menes med korte perioder? Tenker man da tiden den ligger på bordet mens man spiser eller tenker man timer f.eks.? Noen med erfaring? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bob Saget Skrevet 18. desember 2010 Del Skrevet 18. desember 2010 En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap. Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BobbyPeru Skrevet 18. desember 2010 Del Skrevet 18. desember 2010 den kan ligge lenge i romtemperatur. Dritlenge. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kalle anka Skrevet 18. desember 2010 Del Skrevet 18. desember 2010 den kan ligge lenge i romtemperatur. Dritlenge. Ok, takk! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kalle anka Skrevet 18. desember 2010 Del Skrevet 18. desember 2010 En grei håndregel når et gjelder det meste er at en time i romteperatur er lik et døgn i kjøleskap. Da er det jo bare å se på holdbarhetsdatoen å regne lett ut hvor lenge den kan ligge. Godt tips! Takk! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vizzvazz Skrevet 19. desember 2010 Del Skrevet 19. desember 2010 De mener det sikkert sånn at den er grei å ha med seg på jobb/skole eller dagstur uten å tenke på kjøling. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.