Gå til innhold

Marsipan?


Gjest Siberia

Anbefalte innlegg

MÅ man skolde mandlene når man skal lage marsipan?? Kan jeg ikke bare la skallet være på å skolde de? Kanskje smaken blir enda bedre?

Noen som har en fin oppskrift på marsipan? Litt god ordentlig mer lik rå-marsipan og ikke den typiske alt for søte marsipanen?? Hadde blitt så glad om noen hadde hatt en fin oppskrift! :D OG GOD JUL :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan absolutt bruke uskåldede mandler. Marsipanen blir da mørkere i fargen og med noen "skallflekker", men smaken er ganske lik.

Jeg pleier å bruke ca halvparten av mandelvekten i melis og eggehvite til passende masse.

Om jeg maler mandlene 2 ganger først, og siste gangen sammen med melisen blir marsipanen veldig fin. Men grov marsipan er også godt. Da holder det med 1-2 malinger.

Det enkle er ofte det beste :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...