Gjest Siberia Skrevet 19. desember 2010 Del Skrevet 19. desember 2010 MÅ man skolde mandlene når man skal lage marsipan?? Kan jeg ikke bare la skallet være på å skolde de? Kanskje smaken blir enda bedre? Noen som har en fin oppskrift på marsipan? Litt god ordentlig mer lik rå-marsipan og ikke den typiske alt for søte marsipanen?? Hadde blitt så glad om noen hadde hatt en fin oppskrift! OG GOD JUL ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Siv27 Skrevet 19. desember 2010 Del Skrevet 19. desember 2010 Hvis ikke du skolder de får du kransekakedeig, noe som ikke smaker marsipan i det hele tatt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 19. desember 2010 Del Skrevet 19. desember 2010 Du kan absolutt bruke uskåldede mandler. Marsipanen blir da mørkere i fargen og med noen "skallflekker", men smaken er ganske lik. Jeg pleier å bruke ca halvparten av mandelvekten i melis og eggehvite til passende masse. Om jeg maler mandlene 2 ganger først, og siste gangen sammen med melisen blir marsipanen veldig fin. Men grov marsipan er også godt. Da holder det med 1-2 malinger. Det enkle er ofte det beste 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 19. desember 2010 Del Skrevet 19. desember 2010 Hvis ikke du skolder de får du kransekakedeig, noe som ikke smaker marsipan i det hele tatt. Det er direkte feil Bare prøv 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.