Gefjon Skrevet 19. desember 2010 Skrevet 19. desember 2010 I dag da jeg skulle klargjøre gravlaksen til frysing, kuttet jeg meg ganske dypt i en finger. Jeg fryser jo fisken for å unngå bakterieinfeksjon - så nå lurer jeg på om det er større risiko for infeksjon i dette kuttet enn et "vanlig" kutt? Har forøvrig renset såret med pyrisept og satt på plaster. 0 Siter
Mirabell Skrevet 19. desember 2010 Skrevet 19. desember 2010 Har du laget gravlaks selv? Det skal uansett ikke være noe problem med et kutt i fingeren. Tenk deg så ofte man kutter seg eller får en krok i hånden på fisketur. Eller kokker, som kutter rå fisk stadig vekk. Hva slags bakterier er det frysingen skal fjerne? Gravet laks er ikke spesielt bakterieinfisert! I så fall ville jeg ikke ha spist den , uansett om den har vært frossen eller ei... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.