Gå til innhold

Fare for infeksjon?


Anbefalte innlegg

I dag da jeg skulle klargjøre gravlaksen til frysing, kuttet jeg meg ganske dypt i en finger. Jeg fryser jo fisken for å unngå bakterieinfeksjon - så nå lurer jeg på om det er større risiko for infeksjon i dette kuttet enn et "vanlig" kutt?

Har forøvrig renset såret med pyrisept og satt på plaster.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/357923-fare-for-infeksjon/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du laget gravlaks selv? Det skal uansett ikke være noe problem med et kutt i fingeren. Tenk deg så ofte man kutter seg eller får en krok i hånden på fisketur. Eller kokker, som kutter rå fisk stadig vekk. Hva slags bakterier er det frysingen skal fjerne? Gravet laks er ikke spesielt bakterieinfisert! I så fall ville jeg ikke ha spist den , uansett om den har vært frossen eller ei...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/357923-fare-for-infeksjon/#findComment-3084595
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...