Gjest thara Skrevet 21. desember 2010 Skrevet 21. desember 2010 Uten å tenke la jeg pinnekjøttet i frysen.Ligger nå der dypfryst. Har jeg ødelagt kjøttet, eller har det ikke noe å si? Noen som vet? 0 Siter
Gjest thara Skrevet 21. desember 2010 Skrevet 21. desember 2010 Det gjør ingenting. Tusen takk:) 0 Siter
-ssi Skrevet 21. desember 2010 Skrevet 21. desember 2010 Hvis du skal ha det til middag på julaften, og det skal vannes ut først, er det kanskje på tide å flytte det fra fryseboksen til kjøleskapet... 0 Siter
Gjest prust Skrevet 21. desember 2010 Skrevet 21. desember 2010 Det gjør ingenting. Men husk å vanne det ut på forhånd! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.