Gjest Dessert Skrevet 24. desember 2010 Del Skrevet 24. desember 2010 Hvor lang tid i forveien kan jeg lage riskremen? Vi spiser kl. 17:00. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 24. desember 2010 Del Skrevet 24. desember 2010 Den kunne du fint lagd i går om den hadde stått kaldt til i dag. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest winda Skrevet 24. desember 2010 Del Skrevet 24. desember 2010 Har du ferdig risgrøt som er kald er det bare å blande i kremen like før servering. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dessert Skrevet 24. desember 2010 Del Skrevet 24. desember 2010 Den kunne du fint lagd i går om den hadde stått kaldt til i dag. ) Flott, da setter jeg i gang og mikser, så får den stå kaldt til i kveld. God jul:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.