Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Jeg skal lage kalkun til middag på nyttårsaften. Det blir ikke hel kalkun, men kyllingbrystfilet. Men hva vil du anbefale som tilbehør og hva slags saus? Tenkte å lage karamellpudding til dessert. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 ''Jeg skal lage kalkun til middag på nyttårsaften. Det blir ikke hel kalkun, men kyllingbrystfilet'' Kyllingfilet er godt, men det er da ikke kalkun! Ville også valg annet tilbehør til kyllingfilet enn til kalkun. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sjøstjerna Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Waldorfsalat er godt til kalkun (salaten lages av epler/selleri/druer/ananas/valnøtter i fløte/majones smaksatt med sukker og sitron). 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 ''Jeg skal lage kalkun til middag på nyttårsaften. Det blir ikke hel kalkun, men kyllingbrystfilet'' Kyllingfilet er godt, men det er da ikke kalkun! Ville også valg annet tilbehør til kyllingfilet enn til kalkun. Nei -- det vet jeg Skrev feil - har kalkun bryst filet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Skal så klart stå at jeg skal lage kalkunbryst filet 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Nei -- det vet jeg Skrev feil - har kalkun bryst filet. Ok, da blir det jo litt likere, men likevel noe annet :-). Til kalkun har en jo gjerne waldorfsalat og dessuten er stuffingen på kalkunen alfa omega . Til kalkunfilet kan du jo kanskje ha potetbåter, en god saus og waldorfsalat? Jeg vet egentlig ikke... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Stangekylling har en rekke sauser som er svært gode dersom du ikke skal lage fra scratch. Den som er laga for anledninga til jul, en fløtesaus med et hint av bringebær og et-eller-annet, kan jeg tenke meg at passer utmerket til kalkunbryst. Sprit den opp med litt ekstra kraft, så blir det sikkert knallgodt. Ellers kunne jeg tenkt meg brekkbønner og gulrøtter til. Keep it simple. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Vi skal også ha kalkunbryst ) Tilbehør blir gratinerte poteter,fløtesaus, grønnsaker,og waldorfsalat ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ShitDiddelyDo Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 En ekstremt stor bøtte med herlig waldorfsalat. Her er oppskriften. http://www.youtube.com/watch?v=vj9TRVZo5Nc 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hønse-Magda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Ris, gratinert blomkål og stua tyttebær. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Kyllingbrystfilet er da noe helt annet enn kalkun. ) Til kylling ville jeg hatt kanskje ris i karri og grønnsaker eller noe sånt, til kalkun er jo waldorfsalat selvskrevent, med fløtegratinerte poteter kanskje. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Stangekylling har en rekke sauser som er svært gode dersom du ikke skal lage fra scratch. Den som er laga for anledninga til jul, en fløtesaus med et hint av bringebær og et-eller-annet, kan jeg tenke meg at passer utmerket til kalkunbryst. Sprit den opp med litt ekstra kraft, så blir det sikkert knallgodt. Ellers kunne jeg tenkt meg brekkbønner og gulrøtter til. Keep it simple. Takk for gode forslag Fikk så utrolig gode tilbakemeldinger på karamellpuddingen jeg laget til nyttår i fjor, at den må vi ta i år også. Det var oppskrift jeg fikk av deg her 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Takk for gode forslag Fikk så utrolig gode tilbakemeldinger på karamellpuddingen jeg laget til nyttår i fjor, at den må vi ta i år også. Det var oppskrift jeg fikk av deg her Åh, så hyggelig å høre! Det er mormors oppskrift, hun ville vært henrykt over at flere tar den i bruk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Kyllingbrystfilet er da noe helt annet enn kalkun. ) Til kylling ville jeg hatt kanskje ris i karri og grønnsaker eller noe sånt, til kalkun er jo waldorfsalat selvskrevent, med fløtegratinerte poteter kanskje. Jepp - men så har jeg rettet opp skrivefeilen min også - vi skal ha kalkunbryst filet 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Vi skal også ha kalkunbryst ) Tilbehør blir gratinerte poteter,fløtesaus, grønnsaker,og waldorfsalat ) Hørtes godt ut dette ja. Hva slags grønnsaker bruker du? Kokte eller stekte? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Hørtes godt ut dette ja. Hva slags grønnsaker bruker du? Kokte eller stekte? Tror kanskje det blir babygulrøtter,brokkoli og rosenkål. Og svisker, det glemte jeg i stad. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Tror kanskje det blir babygulrøtter,brokkoli og rosenkål. Og svisker, det glemte jeg i stad. Svisker er godt til ja Takk for gode forslag 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 En ekstremt stor bøtte med herlig waldorfsalat. Her er oppskriften. http://www.youtube.com/watch?v=vj9TRVZo5Nc Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det. ''Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det'' Det høres godt ut, og ser godt ut, men etter min mening er smaken terningkast 3... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ShitDiddelyDo Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det. Jeg synes det er drittgodt, og sammen med noen gode poteter og en eller annen saus, synes jeg ikke man trenger mer til kalkunen, men det må til gjengjeld være så mye waldorfsalat at man kan bøtte innpå, så her gjelder det å lage for mye. Restene kan man spise opp de påfølgende dagene. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.