Gå til innhold

Grytemat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er kaldt og det blåser jævelvind! Da tenker jeg på grytemat - sånn som står og puttrer hele dagen - og kan spises over flere dager til gryta er tom. Varm mat!!!!

Hva putter du i en sånn gryte? Lapskaus er godt men hva med oksekjøtt eller noe?

Gjest burgundergryte
Skrevet

Hvis du vil lage en med oksekjøtt, er en Boeuf Bourguignon (Burgundergryte) veldig godt.

Bare søk på Boeuf Bourguignon.

Bruk en rimelig vin i gryten, og kjøp god rødvin fra Burgund til å drikke ved siden av.

Skrevet

Ungarsk gulasj eller biff stroganoff. Men ikke fra pose, det må lages fra bunnen av,

Skrevet

Støtter forslagene om biffgryte fra Burgund og biff stroganoff, i tillegg til finnbiff!

Skrevet

Hvis du vil lage en med oksekjøtt, er en Boeuf Bourguignon (Burgundergryte) veldig godt.

Bare søk på Boeuf Bourguignon.

Bruk en rimelig vin i gryten, og kjøp god rødvin fra Burgund til å drikke ved siden av.

Min favoritt også :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...