Gå til innhold

Grytemat


Gjest -mp3

Anbefalte innlegg

Det er kaldt og det blåser jævelvind! Da tenker jeg på grytemat - sånn som står og puttrer hele dagen - og kan spises over flere dager til gryta er tom. Varm mat!!!!

Hva putter du i en sånn gryte? Lapskaus er godt men hva med oksekjøtt eller noe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest burgundergryte

Hvis du vil lage en med oksekjøtt, er en Boeuf Bourguignon (Burgundergryte) veldig godt.

Bare søk på Boeuf Bourguignon.

Bruk en rimelig vin i gryten, og kjøp god rødvin fra Burgund til å drikke ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis du vil lage en med oksekjøtt, er en Boeuf Bourguignon (Burgundergryte) veldig godt.

Bare søk på Boeuf Bourguignon.

Bruk en rimelig vin i gryten, og kjøp god rødvin fra Burgund til å drikke ved siden av.

Min favoritt også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...