Gå til innhold

Ris - rosa?


Gjest uuundrer

Anbefalte innlegg

Gjest uuundrer

I går kokte jeg ris i riskokeren. Det ble litt igjen, så jeg satte hele beholderen til kokeren i kjøleskap, for å kanskje bruke det i dag.

Men det endte med at jeg kasta det, og da var den nederste risen blitt lyserosa.

Noen som vet hvorfor? Kan det være bakterier?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så rart. Dette har jeg ikke hørt om før, jeg har hatt risrester i beholderen til riskokeren også, men har hørt at man må være veldig nøye når man varmer den opp igjen, for å unngå bakterier.

Håper du får svar fra noen som vet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...