Gjest uuundrer Skrevet 7. januar 2011 Del Skrevet 7. januar 2011 I går kokte jeg ris i riskokeren. Det ble litt igjen, så jeg satte hele beholderen til kokeren i kjøleskap, for å kanskje bruke det i dag. Men det endte med at jeg kasta det, og da var den nederste risen blitt lyserosa. Noen som vet hvorfor? Kan det være bakterier? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 8. januar 2011 Del Skrevet 8. januar 2011 Så rart. Dette har jeg ikke hørt om før, jeg har hatt risrester i beholderen til riskokeren også, men har hørt at man må være veldig nøye når man varmer den opp igjen, for å unngå bakterier. Håper du får svar fra noen som vet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.