Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Nickløsheletiden

Hvor lenge kan laks ligge i kjøleskapet?

Recommended Posts

Guest Nickløsheletiden

Hadde laks i går, men jeg tinte for mange laksestykker og hadde tenkt å ha resten i dag, men vi kan ikke spise dem i dag. Er de like gode i morgen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Modern77

Kokt laks eller røkt laks?

Jeg hadde en pakke røket laks, etter at den var åpnet gikk det bare et par tre dager før den måtte kastes.

Kokt laks kan sikkert stå seg et par dager... ville ikke latt den stå lenger i alle fall.

Evnt kan du jo skjære den i biter og ha den i en lakseomelett til kvelds?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mirabell

Det er vanligvis helt OK å spise laks to dager etter at den ble tint. (Hvis den har ligget i kjøleskap.) Laks og ørret holder seg bedre en de fleste fiskeslag. Jeg ville spist den.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Det er vanligvis helt OK å spise laks to dager etter at den ble tint. (Hvis den har ligget i kjøleskap.) Laks og ørret holder seg bedre en de fleste fiskeslag. Jeg ville spist den.

Tusen takk for svar:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Kokt laks eller røkt laks?

Jeg hadde en pakke røket laks, etter at den var åpnet gikk det bare et par tre dager før den måtte kastes.

Kokt laks kan sikkert stå seg et par dager... ville ikke latt den stå lenger i alle fall.

Evnt kan du jo skjære den i biter og ha den i en lakseomelett til kvelds?

Det er laks som hverken er kokt eller røkt. Den skal ovnsbakes i folie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Høstløv

Mat som har vært fryst og er tint, tilbereder vi alltid samme dag, men kan godt la det ligge i kjøleskap et par dager etter tilberedning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Nickløsheletiden

Mat som har vært fryst og er tint, tilbereder vi alltid samme dag, men kan godt la det ligge i kjøleskap et par dager etter tilberedning.

Så da mener du at de ikke er holdbare i morgen? De er ikke tilberdt enda.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Høstløv

Så da mener du at de ikke er holdbare i morgen? De er ikke tilberdt enda.

Jeg tar ikke sjansen på å la opptint fisk ligge så lenge i kjøleskap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Jeg tar ikke sjansen på å la opptint fisk ligge så lenge i kjøleskap.

Hva med å fryse dem igjen i dag og tine dem igjen i morgen. Ikke lurt det heller kanskje?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Høstløv

Hva med å fryse dem igjen i dag og tine dem igjen i morgen. Ikke lurt det heller kanskje?

Vi fryser aldri opptint mat igjen men tilbereder det slik at det kan oppbevares litt lenger i kjøleskap eller fryse det igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Vi fryser aldri opptint mat igjen men tilbereder det slik at det kan oppbevares litt lenger i kjøleskap eller fryse det igjen.

Ok, mine husmoregenskaper (ihvertfall på matlagingsfronten) er lite å skryte av. Jeg kaster dem jeg:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest glad i mat

Tint igår ,og skal spises i morgen? Det er da ingen problem!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Tint igår ,og skal spises i morgen? Det er da ingen problem!!!!

Ja, de var tint i går. Her sies det forskjellige ting, men jeg får prøve da:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest prust

Ja, de var tint i går. Her sies det forskjellige ting, men jeg får prøve da:-)

Hvis de var tint i går, og har ligget i kjøleskapet, kan du fint bruke dem i morgen!

Jeg er ikke så nøye med utløpsdato og sånne ting - og vi har aldri blitt syke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest segunda

De er like gode i morgen hvis de står i kjøleskap. Jeg ville aldri fryst dem igjen for så å tine dem en dag senere. Det ødelegger fisken. Bare tenk på gamle dager når det ikke fantes kjøleskap og fryser. De hadde ikke nytrukket fisk hver eneste dag og oppbevarte den så best de kunne. Et alternativ var å steke eller koke den for å få den til å holde lenger, men våre formødre tok vare på fisk i noen dager før de gjorde det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

De er like gode i morgen hvis de står i kjøleskap. Jeg ville aldri fryst dem igjen for så å tine dem en dag senere. Det ødelegger fisken. Bare tenk på gamle dager når det ikke fantes kjøleskap og fryser. De hadde ikke nytrukket fisk hver eneste dag og oppbevarte den så best de kunne. Et alternativ var å steke eller koke den for å få den til å holde lenger, men våre formødre tok vare på fisk i noen dager før de gjorde det.

Takk for svar :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nickløsheletiden

Hvis de var tint i går, og har ligget i kjøleskapet, kan du fint bruke dem i morgen!

Jeg er ikke så nøye med utløpsdato og sånne ting - og vi har aldri blitt syke.

Takk for svar :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...