Nøtteskall Skrevet 18. juli 2011 Skrevet 18. juli 2011 Jeg elsker scampi og har fått det for meg at det er bra slankemat siden det er protein rikt. Vet dere noe om dette? fra andre igjen sies det at det er mye fett i scampi og bør derfor ikke spiser ofte. Hva er rett? 0 Siter
Sør Skrevet 18. juli 2011 Skrevet 18. juli 2011 Reker, og jeg antar det også gjelder scampi, har en type fett som gir høyt kolesterol. Med vennlig hilsen 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 18. juli 2011 Forfatter Skrevet 18. juli 2011 Sør skrev (På 18.7.2011 den 20.56): Reker, og jeg antar det også gjelder scampi, har en type fett som gir høyt kolesterol. Med vennlig hilsen Men blir man tykk av det? 0 Siter
Alana Skrevet 18. juli 2011 Skrevet 18. juli 2011 Nøtteskall skrev (På 18.7.2011 den 21.51): Men blir man tykk av det? Jeg tror ikke at scampi er noe du blir tykk av, med mindre du spiser veldig store mengder :-) 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 18. juli 2011 Forfatter Skrevet 18. juli 2011 Alana skrev (På 18.7.2011 den 21.54): Jeg tror ikke at scampi er noe du blir tykk av, med mindre du spiser veldig store mengder :-) Jeg kan nemlig spise veldig store mengder 0 Siter
Alana Skrevet 18. juli 2011 Skrevet 18. juli 2011 Nøtteskall skrev (På 18.7.2011 den 21.56): Jeg kan nemlig spise veldig store mengder Kilovis? Hehe. Man kan sikkert bli tykk av for mange gulrøtter også. Jeg ville ikke bekymret meg veldig for scampi. Pass kanskje litt på hvor mye olje du bruker til stekingen da :-) 0 Siter
Gjest Ånden Skrevet 18. juli 2011 Skrevet 18. juli 2011 http://blogg.aftenposten.no/ekern/2010/03/05/milj%C3%B8verstingen-scampi-ma-ga-fra-bordet/ 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 29. juli 2011 Skrevet 29. juli 2011 Både reker og scampi er så og si fettfritt! Til gjengjeld inneholder de masse nyttige stoffer, så det er bare å fråtse!:-) Rekerogna (som jo er egg) kan hos noen gi økt kolesterol, på samme måte som hønseegg kan øke kolesterolet hos visse, disponerte personer. 0 Siter
Gjest rekesuppe Skrevet 1. august 2011 Skrevet 1. august 2011 Jeg så på et engelsk program i går, der de nevnte reker som noe av det mest kalorifattige man kunne spise. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 18. august 2011 Skrevet 18. august 2011 Ånden skrev (På 18.7.2011 den 22.07): http://blogg.aftenposten.no/ekern/2010/03/05/milj%C3%B8verstingen-scampi-ma-ga-fra-bordet/ Den artikkelen ble skrevet for 1.5 år siden. Det var en kort periode det var fy-fy å kjøpe scampi. Av miljø- og etiske hensyn, ikke fordi maten var usunn. Det gikk bare et par mnd, så kom oppfordringen om å kjøpe scampi likevel. Boikotten hadde bare ført til at de fattige ble arbeidsløse, og det var det jo ingen gevinst i. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.