Gå til innhold

epidural/jordmor


Gjest lailaK

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Jordmor Åsa Prebensen

Fordeler; en effektiv smertelindring under födselens aktive fase. Meget liten påvirking for barnet. Kvinner med forhöjt blodtrykk, for dette ofte normalisert.

Ulemper; Riesvekkelse er vanlig og et rieforsterkende drypp er derfor vanlig, risikoe for blodtrykksfall. Drypp å en evt pumpe gjörer at kvinnen ofte blir mere bundet til sengen. det kan være vanskelig å late vannet.

Det höres ut som ulemperne er större en fordelerne, så mener jeg ikke. Jeg synes at ryggbedövelse er en god og sikker smertelindring under födselen. En får alltid veie fordeler mot ulemper når en skal velge smertelindring. Det er bra å vite vilken smertelindring som finnes. Når du sen kommer in til föden trenger du naturligvis ikke å ha bestemt vilken smertelindring du önsker. Det er bra å se det an, vordan du sen opplever å takkler smerten er ikke lett nå å vite. Lykke til videre!

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...