Gå til innhold

Risengrynsgrøt


Gjest Pyttan

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Melis36

Jeg har hørt at den lett kan bli tørr når en fryser grøt,men du får ikke lagd noe av litt av grøten da,som rislapper,vaffler,riskrem mmmm ;) noe i den duren??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse folka vet ikke hva de snakker om. Fryse risengrynsgrøt går helt fint (gjort det mange manger).

''Fryse risengrynsgrøt går helt fint ''

Jeg tror ikke det var frysingen, men tiningen, som var problemet! ;-)

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

''Fryse risengrynsgrøt går helt fint ''

Jeg tror ikke det var frysingen, men tiningen, som var problemet! ;-)

Med vennlig hilsen

"prøvd det" og "Melis36" skriver ingen ting om tining. Og man tiner selvfølgelig på vanlig måte, altså sakte over natten i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Persille1365381127

Går fint å fryse! Men ikke tine i mikro eller legg den frossen i gryten. Den blir bedre om du tiner over natt i kjøleskap slik DOLine skriver. Om du MÅ sjokktine, så tin på svak varme i tykkbunnet kjele...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...