Gå til innhold

AU. Bekkenløsning? Jordmor?


Gjest Håpefull :)

Anbefalte innlegg

Gjest Håpefull :)

Au!! Bekkenløsning, tro? Noen?

Hei! I helgen fikk jeg så veldig vondt i maven og i ryggen. Har hatt masse vonde kynnere en stund så litt vondt er ikke noe nytt, men nå føles det som om hele underlivet løsner. Det gjør vondt ved skambenet og på sidene, stikker i skjeden og ryggen er så vond. Ofte når smertene kommer, blir også livmor stein hard. Er i uke 28 og dette kom pang. I tillegg sparker nurket så veldig mye og hardt og treffer noen nerver så det iler ut både her og der.

Har ligget hele helgen og det gjør så veldig vondt. Var på kontroll i forrige uke og jordmor sa at mine vonde "kynnere" også kunne være bekkenet som justerer seg.

Bør jeg ringe jordmor/lege, for dette er ikke godt og hvis det er bekkensløsning så bør en vel komme i gang med behandling før det blir for ille, eller?

- Håpefull :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trine Endsjø, jordmor

Det er mulig at du har bekkenløsning, det høres nesten sånn ut i fra dine beskrivelser. Man har det gjerne i skambeinet eller helt nederst i korsryggen med utstrålinger ned i lysken og evt. ned i beina. Hvis du har kraftige kynnere i tillegg bør du kjenne etter om smertene er knyttet til kynnerne eller om du får kynnere når du spenner deg p.g.a. bekkenløsningssmerter. Har du smertefulle kynnere, bør du absolutt ta kontakt med jordmor/lege. Bekkenløsning tilsier at du bør ta det mye med ro, evt. sykemeldes, finne gode avlastningsstillinger og la andre gjøre husarbeid. Det går ikke an å gå av seg smertene ved å lange ut i marka f.eks.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...