Gjest brow Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 så jeg lurer altså på hvilken olje som er best egnet til å ha i ferdigbrownies 0 Siter
Gjest brow Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 og så lurer jeg på hvorfor man ikke skal bruke spesielle typer olje . Brukte nå raps olje og det sto at det var svært velegnet til baking. Men syntes det satte en veldig rar smak på kaka 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Soyaolje. Helt uten smak. Ellers har jeg kuttet ut olje bruk og bruker kun flytende Vita hjertegod, selv om det liksom er "smør" og ikke olje. Resultatet blir veldig bra og smaken enda bedre! Den er super til baking. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Odelia har en egen rapsolje for baking som fungerer helt greit hvis man vil bruke olje. Selv foretrekker jeg å bruke flytende bremykt når jeg først skal lage brownies. 0 Siter
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Mener jeg :-) skrev (På 7.2.2012 den 17.39): Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt Blir det ikke oliven smak med olivenolje? 0 Siter
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Psyk av alt skrev (På 7.2.2012 den 18.15): Blir det ikke oliven smak med olivenolje? Brukte det akkurat nå fordi jeg bakte Nei blir ikke smak 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Mener jeg :-) skrev (På 7.2.2012 den 18.17): Brukte det akkurat nå fordi jeg bakte Nei blir ikke smak Ok 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Psyk av alt skrev (På 7.2.2012 den 18.15): Blir det ikke oliven smak med olivenolje? Jo, det blir absolutt en bismak av olivenolje i bakst. 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Mrs. Wallace skrev (På 7.2.2012 den 20.45): Jo, det blir absolutt en bismak av olivenolje i bakst. Ja, det er det jeg og mener å huske, men Mener jeg :-) sier det ikke blir det. 0 Siter
frosken Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Mener jeg :-) skrev (På 7.2.2012 den 17.39): Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt ''Vanlig olivenolje'' Bruker du virkelig olivenolje når du baker? Jeg hadde olivenolje i en pannekakerøre en gang, og det var ingen som spise mer enn én pannekake den dagen.... 0 Siter
Mrs D Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Psyk av alt skrev (På 7.2.2012 den 20.54): Ja, det er det jeg og mener å huske, men Mener jeg :-) sier det ikke blir det. Olivenolje smaker ... olivenolje. Særpreget. Og denne smaken blir det på bakverk tilsatt olivenolje også uansett hva 'Mener jeg' sier.. Til baking skal man bruke en nøytral olje, f.eks rapsolje. 0 Siter
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 frosken skrev (På 8.2.2012 den 10.41): ''Vanlig olivenolje'' Bruker du virkelig olivenolje når du baker? Jeg hadde olivenolje i en pannekakerøre en gang, og det var ingen som spise mer enn én pannekake den dagen.... Det var det brownies vi snakket om, der har jeg i olivenolje. ALDRI olje i noe andre bakst. For å få frem glansen. Og nei det smaker ikke. Til andre ting bruker jeg bremykt, flytende :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Jeg bruker bare raps i all mat for den smaker ikke noe. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Mener jeg :-) skrev (På 7.2.2012 den 17.39): Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt Olivenolje setter jo smak på. Heller en dose rapsolje, som er uten karakteristisk smak 0 Siter
jubalong70 Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Meierismør smaker jo desidert best. Flytende Bremykt kommer på andreplass. Om dette ikke er alternativer, så velg en kaldpresset kvalitetsolje uten smak, f.eks. kaldpresset rapsolje. Styr langt unna oljer som ikke er kaldpresset - de egner seg IKKE til mat 0 Siter
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 jubalong70 skrev (På 8.2.2012 den 17.23): Olivenolje setter jo smak på. Heller en dose rapsolje, som er uten karakteristisk smak Gåsj skal ikke si imot dol-folkene skjønner jeg Jeg lager brownies med olivenolje. Og nei den smaker ikke olje Nigella Lawson bruker extra virgin og vanlig olivenolje, så bite me 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.