Gjest seibiffen Skrevet 16. mars 2012 Skrevet 16. mars 2012 Når jeg f.eks. steker seibiff, så blir det så ekstremt med stekelukt i hele huset. Bruker en margarin som egner seg til steking, og prøver å vaske litt mellom hver stekeomgang, men kan ikke unngå lukta. Lurer på, er det mulig å steke panert fisk i ovnen? 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. mars 2012 Skrevet 16. mars 2012 Panert fisk = sånn frityrtorsk og sånt? Går helt fint i stekeovnen, det står på pakken også. ) 0 Siter
Gjest seibiffen Skrevet 16. mars 2012 Skrevet 16. mars 2012 Panert fisk = sånn frityrtorsk og sånt? Går helt fint i stekeovnen, det står på pakken også. ) Ja, men sånn fisk som en panerer selv, dvs at de dyppes i mel. Da tenker jeg det kanskje ikke blir bra om jeg putter de rett i ovnen..? 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2012 Skrevet 17. mars 2012 Ja, men sånn fisk som en panerer selv, dvs at de dyppes i mel. Da tenker jeg det kanskje ikke blir bra om jeg putter de rett i ovnen..? Nja.... Ser ikke helt for meg hvordan det blir i stekeovnen nei, men det er jo bare å prøve. ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.