Gjest syttentretti Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Forslag til koldtbord tas i mot med takk.. Det blir ca. 20 pers. Har aldri lagt det før så det blir en prøvelse det her.. 0 Siter
Gjest Melis36 Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Karbonader med løk,eggerøre,laks,kylling lår,kabaret,salat noen forslag,så kommer sikkert noen andre med flere. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Waldorfsalat og potetsalat er godt til koldtbordet! Et stort spekematfat og et stort fat med laks og eggerøre, en stor bolle salat, karbonader med stekt løk, godt brød (evt brytebrød) osv... 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kald, helstekt laks som har vært pakket inn og stekt i stekovnen. 0 Siter
meg__123! Skrevet 26. mars 2012 Skrevet 26. mars 2012 kabaret NAM eggerøre, laks, kylling, roastbiff, potetsalat, remulade,reker, salat, karbonader og løk, spekemat, loff Nå ble jeg sulten! 0 Siter
Gjest Gurlid Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 kabaret NAM eggerøre, laks, kylling, roastbiff, potetsalat, remulade,reker, salat, karbonader og løk, spekemat, loff Nå ble jeg sulten! http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/rekekabaret/ nam nam 0 Siter
Axcia Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Sild i alle varianter. .og høne i alle varianter også, da? Kanskje stua tyttebær kan komme til sin rett også ;-p 0 Siter
Gjest Gurlid Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/rekekabaret/ nam nam 0 Siter
Axcia Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/rekekabaret/ nam nam Dette er snadder!!! Uten asparges, da. 0 Siter
Angustia Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Bare fantasien setter grenser, ta utgangspunkt i deres favorittretter. F.eks en til to varmretter og X antall type tapas, meze, salater og hva dere måtte ønske. Det blir neppe feil i en slik setting, uansett er hovedperson hovedperson 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 .og høne i alle varianter også, da? Kanskje stua tyttebær kan komme til sin rett også ;-p Det sier seg selv... 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Dette er snadder!!! Uten asparges, da. Sånn fin utenlandsk mat liker vi ikke her på landet. 0 Siter
meg__123! Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/rekekabaret/ nam nam Åh, det er det beste jeg vet 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.