Roda Skrevet 29. oktober 2001 Del Skrevet 29. oktober 2001 Min sønn på 2 år fikk bekreftet egg allergi da han var 6 mnd. (hadde da masse eksem) I ettertid har han spist egg i kaker uten å ha fått noen reaksjon. To ganger har han fått kraftig reaksjon med eksem, og blemmelignende utslett og surklende pust. Begge gangene har vi funnet ut at det har vært eggehvitepulver i det han har spist. Etter dette har han ikke spist noe med egg. Hvordan kan det være mulig at han da ikke reagerer på kaker med egg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/37822-eggallergi/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 29. oktober 2001 Del Skrevet 29. oktober 2001 Kjære Roda Det kan være at sønnen din tåler litt egg, men ikke mye. I en kake med f.eks. 4 egg og han spiser et lite stykke blir eggmengden svært liten. Det er ganske vanlig at barn som har hatt eggallergi etterhvert tåler litt og så litt mer osv. Du burde fortsette å la ham få litt egg i kaker, slik at han etterhvert bygger opp mer toleranse for egg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/37822-eggallergi/#findComment-143631 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.