Gå til innhold

Hamstergryte


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hehe, skjønner frustrasjonen; har hatt min (dvs barnas) andel kjæledyr jeg gladelig kunne slengt på grillen ;-)

Marsvin er jo en delikatesse i Andes-regionen, og siden hamstere likner litt kan du jo true barna dine med at du kjenner noen fra regionen som gjene vil ha dem til søndagsmiddag ;)

Ellers kan du jo lage hamster-taco for å glede barna *S*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/378291-hamstergryte/#findComment-3328321
Del på andre sider

Hehe, skjønner frustrasjonen; har hatt min (dvs barnas) andel kjæledyr jeg gladelig kunne slengt på grillen ;-)

Marsvin er jo en delikatesse i Andes-regionen, og siden hamstere likner litt kan du jo true barna dine med at du kjenner noen fra regionen som gjene vil ha dem til søndagsmiddag ;)

Ellers kan du jo lage hamster-taco for å glede barna *S*

Vi kunne jo slå sammen hundetråden og denne med en oppskrift?

''Dijon Rack of Doberman

Yield: 4 servings

2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea)

salt and freshly ground black

pepper, to taste

3 TB Dijon-style mustard

1/2 c butter (1 stick)

2 cloves garlic, peeled and minced

1 c plain bread crumbs

2 TB parsley, fresh and finely chopped

Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside.

In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. ''

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/378291-hamstergryte/#findComment-3328327
Del på andre sider

Annonse

Vi kunne jo slå sammen hundetråden og denne med en oppskrift?

''Dijon Rack of Doberman

Yield: 4 servings

2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea)

salt and freshly ground black

pepper, to taste

3 TB Dijon-style mustard

1/2 c butter (1 stick)

2 cloves garlic, peeled and minced

1 c plain bread crumbs

2 TB parsley, fresh and finely chopped

Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside.

In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. ''

Med vennlig hilsen

*Noterer oppskriften sirlig i familekokeboka*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/378291-hamstergryte/#findComment-3328350
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...