Gjest Skvinnen Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Har et par ungene har gått lei, så jeg tenkte jeg kunne lage middag av de på søndag. Har dere tips om en god oppskrift? 0 Siter
Gjest rompa bar Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Tørk og salt den, og gjem den til jul. 0 Siter
Mrs D Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Du må i alle fall handle inn rikelig med tilbehør. Ellers vil jeg tro du tilbereder dem omtrent som rotter. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Sikkert nydelig med stuet kål og rørte tyttebær . 0 Siter
Angustia Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Hehe, skjønner frustrasjonen; har hatt min (dvs barnas) andel kjæledyr jeg gladelig kunne slengt på grillen ;-) Marsvin er jo en delikatesse i Andes-regionen, og siden hamstere likner litt kan du jo true barna dine med at du kjenner noen fra regionen som gjene vil ha dem til søndagsmiddag Ellers kan du jo lage hamster-taco for å glede barna *S* 0 Siter
Sør Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Hehe, skjønner frustrasjonen; har hatt min (dvs barnas) andel kjæledyr jeg gladelig kunne slengt på grillen ;-) Marsvin er jo en delikatesse i Andes-regionen, og siden hamstere likner litt kan du jo true barna dine med at du kjenner noen fra regionen som gjene vil ha dem til søndagsmiddag Ellers kan du jo lage hamster-taco for å glede barna *S* Vi kunne jo slå sammen hundetråden og denne med en oppskrift? ''Dijon Rack of Doberman Yield: 4 servings 2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea) salt and freshly ground black pepper, to taste 3 TB Dijon-style mustard 1/2 c butter (1 stick) 2 cloves garlic, peeled and minced 1 c plain bread crumbs 2 TB parsley, fresh and finely chopped Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside. In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. '' Med vennlig hilsen 0 Siter
Angustia Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Vi kunne jo slå sammen hundetråden og denne med en oppskrift? ''Dijon Rack of Doberman Yield: 4 servings 2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea) salt and freshly ground black pepper, to taste 3 TB Dijon-style mustard 1/2 c butter (1 stick) 2 cloves garlic, peeled and minced 1 c plain bread crumbs 2 TB parsley, fresh and finely chopped Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside. In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. '' Med vennlig hilsen *Noterer oppskriften sirlig i familekokeboka* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.