Gjest Auroria Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Har nå bakt en standard langpanne sjokoladekake, som jeg ønskerr skal være så fersk som mulig i morgen! Hvordan er det best å oppbevare den? I aluminiumsfolie? Plast? I romtemperatur eller kjøleskap? Husker mormor pleide å la kaken stå inne i stekeovnen etter den var blitt kald, uten noe over. Men samtidig var mormor sine kaker ofte litt tørre 0 Siter
Gjest mrkake Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 folie eller plast, kjøleskap eller bod. IKKE fremme. 0 Siter
Gjest kokk som yrke Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør. Man putter ikke brød i kjøleskap heller Ha over folie, så holder den seg i dagsvis. 0 Siter
Lillemus Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør. Man putter ikke brød i kjøleskap heller Ha over folie, så holder den seg i dagsvis. ''Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)'' Jo. ) Ikke jeg, men kjæresten oppbevarer sitt hjemmebakte brød i kjøleskapet når det ikke ligger i fryseren og det holder seg kjempefint og smaker kjempegodt. ) 0 Siter
Gjest Auroria Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør. Man putter ikke brød i kjøleskap heller Ha over folie, så holder den seg i dagsvis. Hm, nå sier du egentlig det motsatte av mrkake.. Men stoler på deg siden du sier du er kokk Hva vil det forrestene gentlig si at kaken skal "stå fremme"? På kjøkkenbenken feks? 0 Siter
Gjest Auroria Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 folie eller plast, kjøleskap eller bod. IKKE fremme. "Kokken" sier den SKAL stå fremme... hm, så vanskelig dette skulle være da.. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 ''Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)'' Jo. ) Ikke jeg, men kjæresten oppbevarer sitt hjemmebakte brød i kjøleskapet når det ikke ligger i fryseren og det holder seg kjempefint og smaker kjempegodt. ) Da er i så fall kjærestens brød en anomali, for brød tørker raskere ut ved temperaturer mellom 4-7 grader, altså kjøleskapstemperatur. 0 Siter
Gjest mrkake Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 "Kokken" sier den SKAL stå fremme... hm, så vanskelig dette skulle være da.. hør på kokken du 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 10. juni 2012 Skrevet 10. juni 2012 Jeg oppbevarer den under plast i kjøleskap. Syns absolutt den holder seg fersk lengst om den står kaldt. 0 Siter
ekte nick Skrevet 10. juni 2012 Skrevet 10. juni 2012 Her stoler jeg mer på meg selv enn kokken under: Jeg putter alltid sjokoladekaken i kjøleskapet med plast over. Den blir finfin! Skal jeg lagre den lenger, fryser jeg den ned. 0 Siter
Gjest holder seg fersk lenge da Skrevet 10. juni 2012 Skrevet 10. juni 2012 Jeg oppbevarer sjokoladekake i kjølerommet, gjerne i en slik plast kaketine 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.