Gå til innhold

Oppbevaring av sjokoladekake


Gjest Auroria

Anbefalte innlegg

Gjest Auroria

Har nå bakt en standard langpanne sjokoladekake, som jeg ønskerr skal være så fersk som mulig i morgen!

Hvordan er det best å oppbevare den? I aluminiumsfolie? Plast? I romtemperatur eller kjøleskap?

Husker mormor pleide å la kaken stå inne i stekeovnen etter den var blitt kald, uten noe over. Men samtidig var mormor sine kaker ofte litt tørre ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest kokk som yrke

Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør.

Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)

Ha over folie, så holder den seg i dagsvis.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Lillemus

Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør.

Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)

Ha over folie, så holder den seg i dagsvis.

''Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)''

Jo. :o) Ikke jeg, men kjæresten oppbevarer sitt hjemmebakte brød i kjøleskapet når det ikke ligger i fryseren og det holder seg kjempefint og smaker kjempegodt. :o)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Auroria

Sjokoladekake skal stå fremme. Har du den i kjøleskap så blir den tør.

Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)

Ha over folie, så holder den seg i dagsvis.

Hm, nå sier du egentlig det motsatte av mrkake..

Men stoler på deg siden du sier du er kokk ;)

Hva vil det forrestene gentlig si at kaken skal "stå fremme"? På kjøkkenbenken feks?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Auroria

folie eller plast, kjøleskap eller bod. IKKE fremme.

"Kokken" sier den SKAL stå fremme... hm, så vanskelig dette skulle være da..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Mrs. Wallace

''Man putter ikke brød i kjøleskap heller :)''

Jo. :o) Ikke jeg, men kjæresten oppbevarer sitt hjemmebakte brød i kjøleskapet når det ikke ligger i fryseren og det holder seg kjempefint og smaker kjempegodt. :o)

Da er i så fall kjærestens brød en anomali, for brød tørker raskere ut ved temperaturer mellom 4-7 grader, altså kjøleskapstemperatur.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
ekte nick

Her stoler jeg mer på meg selv enn kokken under: Jeg putter alltid sjokoladekaken i kjøleskapet med plast over. Den blir finfin! Skal jeg lagre den lenger, fryser jeg den ned.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...