Gå til innhold

Holdbarhet på hermetikkvarer


Anbefalte innlegg

Gjest Linnforsvinn

Bønner og sopp, med holdbarhet 03.08.11 som lukter ok. Kastes eller skal jeg prøve?

Skinke holdbarhet 11.02.12. Bør jeg spise den snarest mulig eller kaste den?

Vanligvis kaster jeg alltid mat som har gått ut på dato, men akkurat hermetikk tåler jo en del.

Dessuten står det "best før" ikke forbruksdato.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/380351-holdbarhet-p%C3%A5-hermetikkvarer/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bella Dotte

Hermetikk som har blitt oppbevart tørt og kjølig (men ikke fryst), holder seg så å si for evig. Fargen på maten kan forandre seg, men det blir neppe farlig å spise. Det eneste du må være oppmerksom på, er at boksen ikke skal bule utover. Da kan det ha kommet luft inn, og forråtnelsen blitt et faktum.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...