Gjest Linnforsvinn Skrevet 11. juni 2012 Skrevet 11. juni 2012 Bønner og sopp, med holdbarhet 03.08.11 som lukter ok. Kastes eller skal jeg prøve? Skinke holdbarhet 11.02.12. Bør jeg spise den snarest mulig eller kaste den? Vanligvis kaster jeg alltid mat som har gått ut på dato, men akkurat hermetikk tåler jo en del. Dessuten står det "best før" ikke forbruksdato. 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 11. juni 2012 Skrevet 11. juni 2012 Hermetikk som har blitt oppbevart tørt og kjølig (men ikke fryst), holder seg så å si for evig. Fargen på maten kan forandre seg, men det blir neppe farlig å spise. Det eneste du må være oppmerksom på, er at boksen ikke skal bule utover. Da kan det ha kommet luft inn, og forråtnelsen blitt et faktum. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.