Hushjelpen Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Kan jeg lage foccaccia nå og fryse den ned, for så og ta den opp igjen fredag kveld? Skal serveres lørdag formiddag? Kan den da tine på benken over natten? Jeg har sååååå lite peiling på mat 0 Siter
Mandolaika Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Ja, man kan fryse foccacia og la den tine over natten, men helt fersk er kanskje ENDA bedre. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Foccaccia er et brød (eller tenker du på noe annet?) så det vil jeg tro går aldeles utmerket. ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Foccaccia er et brød (eller tenker du på noe annet?) så det vil jeg tro går aldeles utmerket. ) ''Foccaccia er et brød (eller tenker du på noe annet?) så det vil jeg tro går aldeles utmerket'' Det GÅR utmerket å fryse diverse brød, herunder sikkert også foccaccia, men jeg tviler på at den blir fullt så god som nybakt. Det er særlig konsistensen i skorpen som gjerne blir litt forringet ved frysing. 0 Siter
....AV Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Ja, du kan fryse foccaccia, men den blir ikke like god som nystekt. Hvis du skal fryse den ned, vil jeg anbefale å servere den med hjemmelaget aioli, eller i hvertfall mellomvarianten som Elextra beskriver. 0 Siter
bustebeisa Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Skal dere ha selskapet hjemme eller et sted med stekeovn? Brødet er best helt ferskt. Vet ei laget deigen, satte den kjølig og stekte brødet rett før servering i en dåp. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 ''Foccaccia er et brød (eller tenker du på noe annet?) så det vil jeg tro går aldeles utmerket'' Det GÅR utmerket å fryse diverse brød, herunder sikkert også foccaccia, men jeg tviler på at den blir fullt så god som nybakt. Det er særlig konsistensen i skorpen som gjerne blir litt forringet ved frysing. Skal foccaccia være sprøtt? Da kan man vel la det halvtines, skvette på litt vann og så steke det litt i ovnen på 200 grader? Slik man gjør med baguetter man kjøper og de blir jo kjempegode. 0 Siter
Mrs D Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Jeg hadde fryst det og tatt det opp lørdag morgen, i god tid. Dagsgammelt brød er ikke godt til selskap. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.