flisa Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Har dere smakt det? Jeg ser på Griswaldfilmen hvert år og vurderer til og med å få kjøpt meg slike glass: http://www.boiseweekly.com/imager/b/magnum/2779716/7158/find_moosemug.jpg Noen som vet hva som er best? Varm eller kald? det er så mange oppskrifter på nett - og ingen er like... 0 Siter
Gjest eggskallrømme Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Er det noe a la eggelikør? Venninna mi prøvde det i England, hun sa det smakte altfor mye rom, men det finnes jo mange ulike oppskrifter, hjemmelaget er nok best, også finnes det jo alkoholfrie varianter og. Og varme og kalde ikke minst. 0 Siter
XbellaX Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Jeg bruker denne, og serverer den varm: http://norecipes.com/blog/warm-eggnog-recipe/ 2 large high quality eggs 1/3 cup sugar 1 cup half and half 1/2 cup cream 1 teaspoon vanilla 1/3 cup brandy or bourbon (optional) nutmeg Jeg bruker kun brandy. Du kan ha rom, brandy, borboun eller cognac, det er bare smak og behag. 0 Siter
flisa Skrevet 20. desember 2012 Forfatter Skrevet 20. desember 2012 Jeg bruker denne, og serverer den varm: http://norecipes.com/blog/warm-eggnog-recipe/ 2 large high quality eggs 1/3 cup sugar 1 cup half and half 1/2 cup cream 1 teaspoon vanilla 1/3 cup brandy or bourbon (optional) nutmeg Jeg bruker kun brandy. Du kan ha rom, brandy, borboun eller cognac, det er bare smak og behag. Tusen takk! Tenker det får bli cognac, for det har vi 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.