Gjest pinnekjøtt Skrevet 26. desember 2012 Del Skrevet 26. desember 2012 Jeg hadde et innlegg i dag morges om pinnekjøttkrise!! Hadde glemt og legge det i vann over natten og brååknet kl 9.30 med det i hodet... Jeg la det i lunkent vann med en gang og byttet vann ofte frem til kl 14.00. Så kokte jeg kjøttet istedet for og dampe det, det skulle bare småkoke eller syde, hvert 20 min byttet jeg vann. Og smaken ble PERFEKTO!! Ikke salt i det hele tatt, men kanskje litt tørt... men det var nok fordi jeg la det på pinner siste halve timen, og dampet.... slik at mannen og gjestene skulle se at det kom fra pinnegryte, hahahah:)) Jeg har nemlig ikke fortalt dette, og ingen sa noe heller:) Så, hvis du glemmer og vanne ut pinnekjøttet en gang, det er ingen krise:)) Takk for all hjelp jeg fikk isted:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Pinnekjøttet skal jo være litt salt... Det beste ville vært å bare skylle det i et par omganger i en bolle vann, og la det ligge i en tredje vannbolle i et par-tre timer - så hadde det vært klart til damping At det ble tørt skyldes nok at du kokte det, for det bør helst bare dampes... Hos oss legger vi det deretter i ovnen i tyve minutter på litt grilling før det er klart til å spises:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest luftslott Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Pinnekjøttet skal jo være litt salt... Det beste ville vært å bare skylle det i et par omganger i en bolle vann, og la det ligge i en tredje vannbolle i et par-tre timer - så hadde det vært klart til damping At det ble tørt skyldes nok at du kokte det, for det bør helst bare dampes... Hos oss legger vi det deretter i ovnen i tyve minutter på litt grilling før det er klart til å spises:) Det med grillinga gjør vi også, det blir så mye bedre da enn når det bare er dampet:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427159 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Det med grillinga gjør vi også, det blir så mye bedre da enn når det bare er dampet:-) Mange som ikke gjør det, men jeg synes det er et must for å få fram den gode smaken 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zignatur Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Mange som ikke gjør det, men jeg synes det er et must for å få fram den gode smaken Blir det ikke tørt og sprøtt da? Jeg liker de saftige, bløte og møre... ekke vant til så crispy. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PieLill Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Noteres høyt oppe på listen over kriseløsninger. Flott at det smakte. mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Blir det ikke tørt og sprøtt da? Jeg liker de saftige, bløte og møre... ekke vant til så crispy. Nei, det blir ikke tørt eller crispy, men får en bedre smak - ikke for sterk varme og bare i tyve min 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386977-ikke-utvannet-pinnekj%C3%B8tt-slik-gikk-det/#findComment-3427313 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.