Gjest På forhånd takk for hjelpen :) Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Har du tips til en god saus som vi kan ha inntil kalkunen imorgen ? Vi skal ha ris, waldorfsalat, loff og kalkun Tidligere har det ligget oppskrift i esken, men ikke i år. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bøffelmozzarella Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 ''Har du tips til en god saus som vi kan ha inntil kalkunen imorgen ?'' Pleier å ha sausen oppå jeg da. Men uansett, fløtesaus er godt: http://dinmat.no/Saus-til-kalkun Passer både til varm- og kalkun. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Det er smak og behag. Jeg lager kalkunen i stekepose, og får ca 1,5-2 liter sjy ut av det. Den blander jeg med noen poser Toro sjysaus (bruker kalkunsjy istedet for vann). Eller lag en viltsaus med sjya, eller peppersaus for den saks skyld :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikki Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Min mor laget en saus som var laget med pulveret til bernaisesaus, tilsatt eplemost og fløte. Usikker på hvor mye væske hun brukte, men det kan sikkert googles. Godt var det! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest germimate Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Fløtesaus 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Det er smak og behag. Jeg lager kalkunen i stekepose, og får ca 1,5-2 liter sjy ut av det. Den blander jeg med noen poser Toro sjysaus (bruker kalkunsjy istedet for vann). Eller lag en viltsaus med sjya, eller peppersaus for den saks skyld :-) Men Axcia da, med god kraft er du bare litt jevning, en skvett fløte, grovpepper, litt timian og enebær fra fantastisk saus til kalkun. Anbefales varmt neste gang:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Hei! Den sjyen du får igjen etter stekingen tar du var på. Man kan steke sjalottløk/purreløk litt i smør, drysse over litt mel (eller lage jevning), og ha i kraften fra kalkunen, pluss litt mer kraft, la koke litt mens man visper, ha også i litt fløte om man vil, ha i vin, timian salt, pepper, annet ønsket krydder. Selv foretrekker jeg sjysauser uten jevning, de blir da tynnere, men jeg syns mer smaksrike, det passer godt å tilsette litt vin i disse også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fargeklatten Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 ''Har du tips til en god saus som vi kan ha inntil kalkunen imorgen ?'' Pleier å ha sausen oppå jeg da. Men uansett, fløtesaus er godt: http://dinmat.no/Saus-til-kalkun Passer både til varm- og kalkun. Her har vi kalkun på stekerist og litt vann med løk og gulrøtter i vann under i langpanna. Heller litt vann over kalkunen innimellom mens den steker. Innmaten er først stekt og siden kokt lenge for å få ut mest mulig smak. Inni kalkunen dannes det også vann og alt dette blandes sammen og siles når sausen skal lages. Har på jevning , en boks fløte , salt og pepper og litt kyllingbuljong terning etter smak. Blir deilig saus. Vi liker ikke sjysaus, men ønsker at potetene skal "bade" i masse tykk saus! hi..hi.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/get-ahead-gravy 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Men Axcia da, med god kraft er du bare litt jevning, en skvett fløte, grovpepper, litt timian og enebær fra fantastisk saus til kalkun. Anbefales varmt neste gang:-) Jeg liker ikke jevnede sauser så godt. Det er masse smak i bare sjya her :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Jeg liker ikke jevnede sauser så godt. Det er masse smak i bare sjya her :-) ''Jeg liker ikke jevnede sauser så godt. Det er masse smak i bare sjya her :-)'' Bare sjy blir jo så tynt, saus skal være så tjukk at den kan spises med gaffel nesten! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387067-god-saus-til-kalkunen/#findComment-3428376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.