Gjest Party time Skrevet 8. mars 2013 Del Skrevet 8. mars 2013 Tenkte lage pizzaboller til et selskap. Men fryse de ned først.. Hvordan lage de-fryse de for å få best resultat? Lage de med bare fyll og fryse de slik? Og ha osten på når jeg varmer de før selskapet?? Eller både fyll og ost ferdig på når jeg lager dem? Dette ble kanskje litt rotete.. Men trenger litt tips.. :-) Ps. Hvordan varmer jeg pizzabollene best? (opptinte) Temperatur og hvor lenge ca? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/389411-hvordan-fryse-pizzaboller/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 8. mars 2013 Del Skrevet 8. mars 2013 Lag dem helt ferdige og stek dem nesten helt ferdig (sånn at de er stekt, men lyse). Når du skal tine dem, setter du dem i kald ovn, stiller den på 200 grader og lar dem stå i omlag 15 minutter (litt avhengig av ovnen din, så du må nesten sjekke litt underveis). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/389411-hvordan-fryse-pizzaboller/#findComment-3454781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.