smurf78 Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Er gravid og har så lyst på rom-rosin is, men pga alkoholen tar jeg ikke sjansen. Med mindre det er slik at all alkohol blir borte hvis jeg først gir romen et oppkok før jeg avkjøler den. Stemmer det? Kan jeg trygt spise den da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Du kan trygt spise den. Det er mer alkohol i yoghurt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Skal du lage isen selv? I så fall må du vel koke rommen litt lengre enn bare et oppkok for at den skal bli helt alkoholfri. Men ferdigkjøpt rom-rosin-is er nok tilnærmet alkoholfri. Fersk gjærbakst og yoghurt inneholder nok mer alkohol, vil jeg tro... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fordamperen Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463965 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig. ''Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig.'' Alkohol koker ved 79 grader, vann ved 100. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fordamperen Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 ''Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig.'' Alkohol koker ved 79 grader, vann ved 100. Ja, om man bare har alkohol. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3463992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smurf78 Skrevet 7. april 2013 Forfatter Del Skrevet 7. april 2013 Skal du lage isen selv? I så fall må du vel koke rommen litt lengre enn bare et oppkok for at den skal bli helt alkoholfri. Men ferdigkjøpt rom-rosin-is er nok tilnærmet alkoholfri. Fersk gjærbakst og yoghurt inneholder nok mer alkohol, vil jeg tro... Ja skal lage isen selv. Hvorfor må den koke lengre da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390230-fordamper-alkohol-ved-koking/#findComment-3465968 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.