smurf78 Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Er gravid og har så lyst på rom-rosin is, men pga alkoholen tar jeg ikke sjansen. Med mindre det er slik at all alkohol blir borte hvis jeg først gir romen et oppkok før jeg avkjøler den. Stemmer det? Kan jeg trygt spise den da? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Du kan trygt spise den. Det er mer alkohol i yoghurt. 0 Siter
Mirabell Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Skal du lage isen selv? I så fall må du vel koke rommen litt lengre enn bare et oppkok for at den skal bli helt alkoholfri. Men ferdigkjøpt rom-rosin-is er nok tilnærmet alkoholfri. Fersk gjærbakst og yoghurt inneholder nok mer alkohol, vil jeg tro... 0 Siter
Gjest Fordamperen Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig. 0 Siter
Mirabell Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig. ''Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig.'' Alkohol koker ved 79 grader, vann ved 100. 0 Siter
Gjest Fordamperen Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 ''Alkohol fordamper ved 79 grader, så koking er ikke nødvendig.'' Alkohol koker ved 79 grader, vann ved 100. Ja, om man bare har alkohol. 0 Siter
smurf78 Skrevet 7. april 2013 Forfatter Skrevet 7. april 2013 Skal du lage isen selv? I så fall må du vel koke rommen litt lengre enn bare et oppkok for at den skal bli helt alkoholfri. Men ferdigkjøpt rom-rosin-is er nok tilnærmet alkoholfri. Fersk gjærbakst og yoghurt inneholder nok mer alkohol, vil jeg tro... Ja skal lage isen selv. Hvorfor må den koke lengre da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.