Gå til innhold

Scampi


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest bakenattkake

Skal du tine rå reker/scampi før grilling, må du aldri bruke varmt vann. Da blir de kokt før du griller de. De blir absolutt best ved å legges på grillen i rå tilstand.

Hvis du ikke skal marinere scampien, kan du gjerne grille den med skallet på. Da beholder den all kraften i seg. Det er litt med reker som med fisk. Skal man koke frossen fisk, så er det rett fra fryseren og opp i det ferdig fosskokende vannet, og deretter bare trekke. Da blir det et godt resultat. Hvis du ikke skal marinere scampien, kan du godt legge de på grillen før de er ferdig tint. De tiner veldig fort, samtid som de grilles, og den gode kraften beholdes i scampien/rekene. Bruk folie under når du griller løse scampi. Jeg synes at de også holder seg mer saftige da.

http://guru.sol.no/question/mat-og-drikke/hverdagsmat/grilling-av-scampi

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/390299-scampi/#findComment-3464544
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...