Gå til innhold

Middag i dag


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Shira :o)

Biff. Anguskjøtt tror jeg det var jeg så lå i kjøleskapet.

Soppstuing til, grønnsaker av det jeg måtte ha, råstekte potetbåter.

Vi har ofte svinefilet, kylling eller biff med godt tilbehør i helgene. Lager pizza sånn nå og da, men ikke så ofte. Blir som oftes pepperonipizza med løk, paprika og mais. Eller dvs, har vi rester fra kjøttet/kyllingen dagen før, så hender det jeg lager pizza med det som fyll.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/390379-middag-i-dag/#findComment-3465160
Del på andre sider

Gjest Elextra

Hos oss er fredag gjerne pizza- eller tacodag.

Lørdag har vi litt mer "voksen" mat. I dag skal vi ha skikkelig "sikringskost" - biff og bakt potet med blåost-rømme, tomatsalat og dampede asparges. Har nylig vært en uke i Spania og spist fisk og sjømat til lunsj og middag hver dag, så nå føler jeg kroppen hungrer etter rødt kjøtt :-).

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/390379-middag-i-dag/#findComment-3465165
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...