AnonymBruker Skrevet 13. april 2013 Skrevet 13. april 2013 http://livsstil.no.msn.com/hjemme/bakt-potet-med-en-vri Har du prøvd det? Anonymous poster hash: d037a...d10 0 Siter
ekte nick Skrevet 13. april 2013 Skrevet 13. april 2013 Nam nam. Jeg har ofte skåret opp poteten slik og bakt den i ovnen, det kalles Hasselback-poteter ifølge min gode gamle kokebok. Ost har jeg ikke prøvd å ha i, men det skal jammen prøve neste gang. 0 Siter
Madelenemie Skrevet 13. april 2013 Skrevet 13. april 2013 Hei! Jeg har laget slike en gang, men nytt for meg var med parmesanost og fløte, det ser veldig godt ut :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.