AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Tenker hvis man skal servere det hjemme til flere personer? Anonymous poster hash: c335f...2f6 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Tenker hvis man skal servere det hjemme til flere personer? Anonymous poster hash: c335f...2f6 Rema1000 har ferdigrett med kebab. Tenker du å lage det fra bunnen, eller er det ferdig-rett du er ute etter? Anonymous poster hash: c3c55...b78 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Her er flere tips til hvor de selger det, og hva som er bra/mindre bra: http://guru.sol.no/question/mat-og-drikke/hverdagsmat/hvor-far-man-kjopt-kebabkjott Anonymous poster hash: c3c55...b78 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Hvis du ikke skal ha sånn farse er det jo bare å kutte opp selv. Snakket med en kebabmann om hva de hadde laget farsen av, og den bestod av lam og storfe, visstnok... Svin bør man vel ikke bruke i kebab... Det er lett å lage farse og, om du har en kjøttkvern. Dette med "kebabkjøtt", så er det jo ikke noe uvanlig kjøtt. Eneste er at det ikke er svin, og krydderblandingen er jo selvsagt litt anderledes enn hva vi nordmenn bruker på fårikål... Anonymous poster hash: 0128c...eeb 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 På kiwi Nam! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.