Gå til innhold

Tankekjør


Gondor

Anbefalte innlegg

Jeg har vært plaget av tankekjør de siste dagene. Den ene paranoide katastrofetanken etter den andre. Jeg har villig latt meg føre med tankestrømmen og kjempet mine kamper i mitt indre. Time etter time. Gått glipp av sommeren og barna, bare vært inne i min egen fordømte verden.

 

Men i dag lo jeg  godt av mine egne tanker. Det er utrolig hva hjernen klarer å produsere. Men det ligger en ekkel liten følelse der om at det kanskje er sant det jeg tenker på.

 

Jeg dro på en skogstur med sønnen min og hans kamerat i dag. De stakk avgårde mens jeg satte meg på en benk  ved et tjern. Der var det mange mammaender med de skjønneste små andunger. Jeg ble helt fjetret av dem. Jeg spiste pistasjenøtter og drakk iste mens jeg ventet på guttene. Jeg hadde med to bøker og leste litt i dem. Guttene kom, vi dro hjem og jeg laget middag. En deilig dag med andre ord.

 

Tankene er der fremdeles, men de har kommet i bakgrunnen. Hvis de dukker opp i morgen, skal jeg være mye mer bevisst på å stoppe dem før de tar fullstendig av og konsentrere meg hardt om å  være tilstede i det virkelige livet.

 

Livet uten ap er en utfordring, det skal være visst, men kampen er verdt å kjempe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...