Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Anonym bruker

deprimert?

Recommended Posts

Guest Anonym bruker

Hei:-) etter mange år med utrolig mye motgang gikk jeg på en smell for ca 3 år siden, det begynte m irritabilitet og endte m fysisk og mental utmattelse men ingen nedstemthet. Ble relativt frisk, jobba 2 år 100% men ikke 100% frisk, så mye motgang igjen, mye følelsesmessig og annet stress hele høsten i fjor åsså rett på en smell igjen, så fysisk syk at jeg ble liggende på sofaen mange måneder. Ikke psykisk denne gangen heller trodde jeg m plutselig nå for ca 14 dager siden fikk jeg en rar følelse inni meg, psykisk, føler meg i en boble, kommer og går og værst på formiddagen og best på kvelden, skikkelig utryggsfølelse, som om gleden er dratt ut av brystet, gleden er borte men merkelig nok føler jeg bare tristhet av og til. Skjønner ikke følelsen, blir redd for å ha pådratt meg psykisk sykdom slik at jeg ikke kommer i jobb, kan være mamma eller sitte med huset. Går til psykolog ca hver tredje uke på grunn av mye motgang og at jeg skal lære å sette grenser, har fått diagnosen utbrent hos psykiateren og fastlegen men er under utredning for me. Nå har psykologen tatt 2 mnd ferie og lurer på om det er utslaget for min følelse.

Bør jeg unngå mennesker som prater mye negativt, bør jeg forsøke medisin eller stå han av og kjempe meg gjennom dette selv bare ved hjelp av psykiateren som er tilbake i slutten av august? har du noen råd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Nils Håvard Dahl, psykiater

Her synes jeg det er symptomer både fra angst og depresjon. Jeg synes du skal starte med antidepressiva, sørge for fysisk aktivitet hver dag, spise sunt, ha fast døgnrytme, ikke ligge annet enn når du skal sove eller elske, omgås positive mennesker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...