Gå til innhold

Balsamico-eddik i Pavlova


Anbefalte innlegg

Skrevet

Baker Pavlova, men manglet hvitvinsedik. Har balsamico-eddik, kan denne erstatte hvitvinseddik?

 

Hvorfor , hvorfor ikke??

annlovindaen
Skrevet

Tror ikke jeg ville brukt balsamico, tror smaken på den er for krafig.  

 

jeg pleier bruke bringebæreddik eller hvitvnseddik. Men jeg har også bakt uten å bruke noen av disse, og det går helt bra

Skrevet

Jeg bruker bare vanlig lys eddik...... og får mye skryt for Pavlovaen :)

 

Aner ikke om du kan bruke balsamico... Eddik er vel i kun pga smaken? Hvis du bare tar i bittelitt kanskje?

Skrevet

Baker Pavlova, men manglet hvitvinsedik. Har balsamico-eddik, kan denne erstatte hvitvinseddik?

 

Hvorfor , hvorfor ikke??

Jeg ville droppet edikk framfor å bruke balsamiko av smakshensyn. Edikken tilsettes ikke for smakens skyld, men for å frambringe den karakeristiske seigheten som marengsen i Pavlova skal ha :)

Skrevet

Jeg ville droppet edikk framfor å bruke balsamiko av smakshensyn. Edikken tilsettes ikke for smakens skyld, men for å frambringe den karakeristiske seigheten som marengsen i Pavlova skal ha :)

Ah, det visste jeg ikke :)

Skrevet

Ah, det visste jeg ikke :)

Dol er slettes ingen dum læringsarena :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...