Gå til innhold

Så usikker - han vil feste


ung mamma!:)

Anbefalte innlegg

ung mamma!:)

Jeg har vært sammen med en mann i ett år, han har en hobby som er en stor del av livet hans. Denne hobbyen bringer med seg mye festing, det er festing omtrent annenhver helg. Jeg er 30 år (han er eldre) og kan gjerne ta meg en fest en gang i blant, men er ferdig med mye festing.

 

Dette er noe som bekymrer meg, det er festing som er hovedfokuset, og ikke hobbyen føler jeg... i sommer skal han på guttetur med kompiser som deler samme hobby, de skal være borte i 8 dager og det er festing som er mye av målet med turen. De andre i gjengen er single og jeg liker det ikke.

 

Jeg er helt for at par må kunne reise på tur hver for seg, men når jeg vet at det blir fylla i flere dager på rad så er jeg ikke så komfortabel med det. Hadde dere tenkt slik også eller er det urimelig?

 

Utenom "dette" er han en fantastisk mann som matcher meg på SÅ mange måter. Fortvilet :-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Madelenemie

Hei!

 

 

Jeg hadde ikke brydd meg om jeg slapp være med på fyll.

 

Men jeg lurere på hva slags hobby dette er?

 

Selv om min mann har hatt to fester når jeg var borte så vet jeg han her lader batteriene for å gjøre mye annet, vi er ganske forskjellige, jeg fikk høre detaljer da jeg kom hjem og det gleder meg at han har hygget seg slik-

 

Så lenge man er ansvarlig og en god forsørger og foreldre, så er det ok å feste litt, men annenhver helg er ganske mye, særlig når/hvis man får barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Mange i dag lever etter mottoet at man lever bare en gang. Og vil gjøre alt til sitt ytterste for å være lykkelig. Kanskje er han bare sånn?. Vanskelig å gjøre noe med tror jeg. Må vel bare godta det hvis dere skal være sammen. Forhåpentligvis er dette noe han vokser gradvis av seg.Anonymous poster hash: 579a5...536
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...