Gå til innhold

Så emosjonell!!!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har diagnosen ustabil personlighetsforstyrrelse, og det passer egentlig veldig godt til meg. Går på to sorter antidepressiva, men det er likevel evig kaos på en måte.... Jeg går i en runddans der jeg presser meg for hardt, blir utmattet, og så psykotisk eller manisk. I tillegg baller det ofte på seg med kroppslige symptomer.... fordi jeg har jobbet eller styret for mye.....  Har lært meg mange triks som funker i hverdagen, som å smile, snakke, bevare roen, gjøre ting som er gøy... Er 34 år nå, og har gått i "behandling" hele mitt voksne liv. Jeg var 100 ganger verre da jeg var 18-22 år, nå er det mange år siden jeg har tatt store overdoser, ruset meg eller skadet meg. Flere år siden jeg var innlagt på akutten... Er det slik at det blir lettere jo eldre en blir? Synes ofte ADHD-diagnosen også passer og lurer på om ritalin kan dempe svingningene... Men det er vel veldig vanskelig å skille disse diagnosene....? Jeg er ekstremt utålmodig.... kø og venting er jeg elendig på.... Er komplett umulig å sitte på et venterom i mer enn tre minutt.... I arbeidssammenheng er det en fordel da.... Jeg jobber veldig raskt....  

 

Det er vanskelig å være så "hissig"... og ha så liten "tålmodighet"... Må jeg bare leve med dette, eller er det medisiner som kan hjelpe? De jeg bruker i dag er remeron og zoloft, og serequel når det klikker for meg...  Anonymous poster hash: f06b3...168
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er kanskje et sjansespill å prøve det, legen din må jo ta stilling til det, men hvis du blir manisk og psykotisk høres det ut som Ritalin kan gi deg noen særdeles interessante bivirkninger hvis det skulle vise seg at du IKKE hadde ADHD i det minste..

 

En ting er sikkert, behandling må du ha, for det virker slitsomt å gå på denne måten. Det er kjempegodt å høre at du ikke lengre har selvdestruktive impulser, de følger jo ofte med EUPF/borderline.

 

Det er jo ikke min jobb, siden jeg ikke er lege, å foreslå medikamenter, men har stemningsstabiliserende medisin vært vurdert? Er jo mange som blir diagnosert med noe annet når de i realiteten kan ha en lidelse innen det bipolare spektrum? Du har sikkert sett denne siden, men psykiateren som driver denne klinikken virker utrolig dyktig:

 

www.bipolar2.no (evt. www.psykia.no eller adhd.oslo.no), han behandler ganske mange tilstander..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja, Lamictal tåler jeg ikke.... Fikk så mange allergiske reaksjoner....Anonymous poster hash: f06b3...168
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Ja, Lamictal tåler jeg ikke.... Fikk så mange allergiske reaksjoner....

Anonymous poster hash: f06b3...168

 

Har du prøvd seroquel eller lithium også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...