Gå til innhold

Tips for å føle seg bedre?


Gjest Ladytron

Anbefalte innlegg

Gjest Ladytron

Er en stund siden jeg har skrevet her nå... Skrev en del om forholdet mitt som ikke funket så bra. Mye av og på. Har hatt det litt bedre den siste tiden, ikke følt meg så deprimert. Gikk tilbake til eks, men nå har jeg gjort det slutt igjen. Hadde lite eller ingen tro på framtiden vår sammen, ble bare deppa av å tenke på det. Det har gått bedre denne gangen, har ikke grått så mye, har ikke savnet så mye, føler meg likevel ikke helt på topp. Må gjøre mitt beste for å unngå kontakt.

 

Tenker på meg selv som litt skadet, litt defekt på en måte. Var det sorte fåret i den nærmeste familien, ble utsatt for mye omsorgssvikt og mobbing. Gikk mange år uten en eneste venn, ville bare forsvinne, være usynlig. Har alltid følt meg som en outsider og blir nervøs rundt folk som jeg oppfatter som vellykket og "normal" (hva det enn måtte bety).

 

I forhold til utdanning og framtid har jeg fått til ganske mye den siste tiden, jeg har venner som liker meg og som jeg er glad i. Opplever vel at det er et stort misforhold mellom hvordan andre ser på meg og hvordan jeg har det inni meg. Ihvertfall når jeg begynner å gruble rundt slike ting... Når jeg ikke grubler så mye går det bedre.

 

Instinktivt har jeg mest lyst til å gå og gjemme meg. Bare bli i sengen. Men den oppførselen vil vel bare skade meg, kanskje jeg går tilbake igjen til eks.

 

Prøver å tenke på at hver dag er en ny dag, at jeg kan selv definere hvem jeg er og hvordan livet mitt skal bli. Jeg er voksen nå. Samtidig føler jeg at fortiden kaster skygger. Jeg tror jeg ble så lenge i det forholdet fordi det føltes så kjent. Jeg kunne være der, uten å bli ordentlig sett og tatt vare på. Uten å bli stolt på og få frihet. Jeg har jo alltid hatt et valg, men jeg ble tiltrukket av det, selv om det også føltes helt feil... Det minner egentlig om forholdet til noen andre familiemedlemmer, tidlige omsorgspersoner. Nå kan jeg se at meg og eks hadde mye av den samme dynamikken som de har.

 

Noen tips om hva jeg skal gjøre og tenke rundt dette - for å komme meg videre for godt denne gangen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...