Gå til innhold

Ranet igjen!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

http://www.aftenposten.no/meninger/Ranet-igjen-7242588.html#.UfbCTqNdx8F

 

I vår familie har vi fire gutter. Alle er de blitt utsatt for ran her i Oslo, med alt fra pistol til trussel om vold og kniv. Gjerningsmennene har vært ungdom ned innvandrerbakgrunn.

 

Sent lørdag kveld ble igjen en av guttene i familien ranet, og det på bussholdeplassen utenfor der vi bor. I vårt eget nærmiljø, der vi skal være trygge og ha det bra, ble han truet med bruk av kniv og ble en mobil fattigere.

 

Telefonen kan kjøpes igjen, selv om det er svært frustrerende at dette skjer gang på gang. Mer tragisk er det at våre gutter ikke føler seg trygge i sitt eget miljø og at innvandrerhatet ulmer under samtalene vi har hatt i etterkant, noe jeg faktisk har full forståelse for.

Blinde politikere

 

Dette er ikke enestående tilfeller, det blir bare så mye verre når det er ens egne barn som er de involverte, og maktløsheten blir desto større. Hadde de vært yngre ville vi flyttet ut av byen vi er så glad i. Byen som til de grader er blitt forsømt av politikere som er både blinde og døve.

 

Hvor lenge har vi hørt om disse gjengene som raner våre barn? Er det slik at vi må ty til et Fremskrittsparti i regjering for å få orden på ungdomsgjengene og deres herjinger?Anonymous poster hash: c1b48...32e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Nesten alle ran (90-95%) i Norge foregår I Oslo sentrum, i Storgaten eller mindre enn en kilometer derfra. Det foregår mest sent på kveld og natt. Så da kan dere ta litt forholdsregler...Anonymous poster hash: 32f65...4a1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nesten alle ran (90-95%) i Norge foregår I Oslo sentrum, i Storgaten eller mindre enn en kilometer derfra. Det foregår mest sent på kveld og natt. Så da kan dere ta litt forholdsregler... Anonymous poster hash: 32f65...4a1

Og det regner jeg med at du kan dokumentere. Link?

Anonymous poster hash: c1b48...32e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...