Gå til innhold

Politi-skrekk!


Blomsterfluen

Anbefalte innlegg

Blomsterfluen

jeg har snakket med en politimester om de kommer til å ta meg, for jeg gjorde noe litt ulovlig en gang, og fikk trusselmail for det litt gale jeg hadde gjort. politimesteren forklarte at de ikke skulle ta meg, og at jeg kunne være helt trygg. men jeg er fortsatt engstelig bare jeg ser en politibil stå utforbi boligfeltet der jeg bor, eller om en politibil er på vei mot det strøket jeg bor i. jeg er også redd for at dere finner ut hvem jeg er, for tenk om politiet tar meg fordi jeg forteller dere dette? jeg er også enstelig for at politiet spaner ipaden min ved å gå på nettet og hacke seg inn for å spionere på hva jeg skriver i dagboka mi på ipaden, eller i skriveprogram. jeg har også vært redd for å bli avlytta i telefonen av politiet. når jeg ser en politimann blir jeg helt mo i knærne, og jeg får flashback om hva jeg har gjort galt i livet, som da jeg straffet dyret jeg hadde og plaget en katt i et kattebur. men jeg har aldri drept dyr eller brendt dem. plaging av dyr gjorde jeg når jeg var åtte og noen ganger når jeg var 14 år med en hamster som jeg blekte ned på senga da den beit meg, men jeg ville aldri gjort det nå. avogtil må jeg kikke ut vinduet for å se om det står politibil der. håper dere ikke tror jeg er en lovbryter og finner ip adressen min og sender politiet etter meg nå, for jeg holder lovene nå og har jo pratet med politimesteren og oppklart saken. jeg er redd bare jeg ser en politimann eller security gå forbi meg. jeg er redd han skal se på meg og tro jeg har stjålet noe, noe jeg aldri gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg hadde det litt som deg for noen dager siden. Jeg gikk opp en bakke og så var det en gutt som spurte hvor skal du, så peket jeg på toppen av bakken. Men så la jeg merke til att han snakket til sin familie som kom bak meg. Da fikk jeg panik, og tenkte de kanskje trodde jeg var en pedofil eller noe slikt. Og rett etterpå så så jeg politiet, og tenkte de så an meg. Men det gikk over etter ett par dager, den frykten.....

 

 

 

 

 Anonymous poster hash: 78b36...b50
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...