Gå til innhold

Ubehag og annerledes utflod


Gjest Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Jeg er en kvinne på 34 år som i den siste tiden har merket at utfloden min har endret seg. Jeg syns ikke at den lukter stygt, men at det lukter sterkt. Dette forverrer seg under eggløsning og rett før menstruasjonen. Jeg har også merket at jeg har mere ubehag (som en slags trykkende følelse på høyere side nedentil) spesielt i forbindelse med eggløsning, rett før og rett etter menstruasjonen. Disse episodene varer minutter også opphører de. De blir forverret når jeg skal på toalettet og ha avføring. Det letter etterpå, noe som har fått meg til å tenke på om det er tarmen. Smertene kan også komme på venstre side eller midt på. Alt i alt lurer jeg på om dette er noe som haster, da det er lang ventetid på å få time hos lege her jeg bor. Hva tror du dette kan være? Er det magen? Eller er det underlivet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Din utflod lyder til å være normal, så det skal du ikke bry deg om. Smerter som følger syklus tyder ikke på noe alvorlig, men det kan skyldes tilstanden endometriose, spesielt det at du også har problemer ved avføring. Det er en helt godartet tilstand. Det er ikke noe som haster, men snakk med din fastlege og få en henvisning til gynekolog. I mellomtiden kan du forsøke behandling med tabletter av typen Naprosyn eller Ibux, de kan kjøpes uten resept. Hvis du bruker p-pille kan du forsøke å ta dem uten pause så menstruasjonen stoppes. Selv om det ikke tyder på noe alvorlig, er det lurt å få det sjekket.

Vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...