Gå til innhold

Hvorfor blir bollene/rundstykkene mine alltid flate?:(


Anbefalte innlegg

Jeg hever dem i halvannen time ca i romtemperatur og under plast. Jeg bruker alltid kaldt/lunken væske når jeg blander ut gjæren. Bakverket hever som hare det, men omtrent alltid på slutten av hevetiden og i det jeg skal sette dem inn i ovnen så flater de helt ut og noen ganger blir de så flate som en pizzabunn :-/

 

Hva gjør jeg feil??



Anonymous poster hash: f472c...3ea

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...