Gå til innhold

Manisk etter trening


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg merker at etter jeg har trent hardt jogging eller aerobics, at jeg ofte kan bli irritabel og fiendtlig. Noen ganger får jeg økt energi som følge av treningen, og den arter seg som om at jeg er i min egen verden. På den måten at hvis jeg gjør flere aktiviteter etter treningen, kjenner jeg at jeg har dårlig impulskontroll. Noe så enkelt som å ta oppvasken kan føre til at jeg mister glass eller knuser det, fordi jeg jobber mye raskere og er mer uforsiktig enn normalt. Blir så sint og banner høyt.

Eller hvis jeg er ute, blir jeg aggressiv og utålmodig i køer i butikken. Så mye at det koker inne i meg. Kan si ting til andre som er provoserende og konfliktsøkende.

Noen ganger prøver jeg å få av meg dette sinnet ved å gå tur, og da er det som om tanker i hodet flyr fram og tilbake, og at jeg går "oppe i skyene" med et så høyt energinivå at jeg føler at jeg holder på å få hjerteinfarkt.

Er det andre som har det sånn etter trening? Eller kan det være tegn på bipolar lidelse?Anonymous poster hash: 457a9...440
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trening påvirker hormonene. Jeg føler meg også ofte mer agressiv og på hugget etter å ha trent. Det høres jo ut som du har en relativt kraftig reaksjon, men det i seg selv er ikke tegn på bipolar lidelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...