Gå til innhold

Under utredning


Gjest Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Er under utredning for depresjon/adhd hos dps nå. Har nettopp startet, og har bare hatt et par timer. I startfasen er det bare samtaler med meg og behandler, slik at den personen kan få mulighet til å bli kjent med meg som person. Har mye ufordøyde hendelser som har skjedd i fortiden, om antall sexpartnere. Dette føler jeg selv er latterlig, men igjen tenker jeg på dette hver dag, og bryter meg selv veldig ned for dette. Har et stort problem med å være 100 % ærlig, og åpen til andre om hva jeg har gjort, og hvem jeg egentlig er.. "Pynter" på sannheten, slik at jeg danner er finere bilde på den personen jeg er.

Har ikke klart å være åpen om dette til behandler, og vet ikke hvor relevant det er? Men siden jeg bruker utrolig mye tid (unødvendig kanskje) på å tenke og gruble over dette, føler jeg jo at det må ha en slags betydning. Vet heller ikke om det er noe behandler kan gjøre noe med? Endre tankegangen på hvordan jeg tenker? Vet ikke om jeg tør å være ærlig om dette, hvis det uansett ikke fører til at jeg slutter å tenke på dette hver dag. Føler faktisk, at jeg ikke fortjener å være her på grunn av dette, eller at jeg fortjener at noen er glad i meg på grunn av det jeg har gjort. Et menneske uten verdi, har ikke noen nytte av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...