Simone Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Skal lage mat til 8 personer på nyttårsaften, samt dessert. Jeg er ingen god kokk, men klarer meg vel nogenlunde. Har noen ett godt tips som ikke er altfor omfattende blir jeg glad :-) ps ikke kakun. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Da kan jeg ikke hjelpe. Det er kun kalkun som duger på nyttårsaften. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Lasagne? Chili con carne? Pizza? Taco? Vi skal også ha kalkun som Tonie. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hulderen Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Kalkun her også. Men om du ikke har hatt det før i jula, kan du lage pinnekjøtt. Veldig enkelt å tilberede, det tar bare lang tid. 3.5 time med damping, og deretter en halv time i steikeovnen. Serveres med poteter og kålrabbistappe. Server multekrem til dessert. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Vi skal ha kalkun, men det er gjestene som skal ha den med srg. Jeg har aldri laget det. Ellers så pleier vi å ha enten pinnekjøtt eller koldtbord. Deilg alt sammen! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Skal lage mat til 8 personer på nyttårsaften, samt dessert. Jeg er ingen god kokk, men klarer meg vel nogenlunde. Har noen ett godt tips som ikke er altfor omfattende blir jeg glad :-) ps ikke kakun. Varm eller kald kun er det eneste som duger på nyttårsaften. Anonymous poster hash: eb0d7...20d 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 (endret) Biff stroganoff. Dessert: Sorbetkuler (kjøp ferdig) i champagne eller noe annet med bobler. Enkelt og greit. Endret 29. desember 2013 av laban 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 29. desember 2013 Del Skrevet 29. desember 2013 Det er kun kalkun som duger på nyttårsaften. Er det noe håp for oss som spiser kalkun på julaften og allerede har hatt en restemiddag? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ekte nick Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Vi spiser ofte finnebiff (reinsdyrskav) på nyttårsaften vi. Kjøper frossen. Det står en oppskrift bakpå pakken såvidt jeg husker. Veldig enkelt! Vi har gjerne fløtegratinerte poteter til (iblant ferdigkjøpt hvis vi ikke har tid å lage selv), og brokkoli. Nam nam! Til dessert blir det gjerne is, for de liker ungene godt. Litt fruktsalat ved siden av isen er også godt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 30. desember 2013 Del Skrevet 30. desember 2013 Er det noe håp for oss som spiser kalkun på julaften og allerede har hatt en restemiddag? Jeg er lei for det. Alt håp ute. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.